~Policjant z bmw X5 napisał(a): A ten policjant co ma Bmw X5 to jego światła mijania, kierunkowskazy, pasy nie obowiązują ?
~he he napisał(a):~Policjant z bmw X5 napisał(a): A ten policjant co ma Bmw X5 to jego światła mijania, kierunkowskazy, pasy nie obowiązują ?
On teraz nie policjant tylko pracuje w ITD ! Musiał chyba uciekać z policji po potrąceniu kiedyś na ul .Widoku !...coś słyszałem
jeden napisał(a):
znamienne jest, że kiedy policja łapie nas na radar, albo na złym parkowaniu, lub na innym powodzie na mandat to mówimy: "no bądź pan człowiekiem, przecież nic wielkiego się nie stało, ja tylko ...(tutaj tłumaczenie powodu wykroczenia)..." . Policjanci to też ludzie. Nie prześladujcie ludzi z powodu profesji.
A więc apeluję: szukacie człowieczeństwa, bądźcie więc ludźmi.
~Zdemotywowany napisał(a):~he he napisał(a):~Policjant z bmw X5 napisał(a): A ten policjant co ma Bmw X5 to jego światła mijania, kierunkowskazy, pasy nie obowiązują ?
On teraz nie policjant tylko pracuje w ITD ! Musiał chyba uciekać z policji po potrąceniu kiedyś na ul .Widoku !...coś słyszałem
Mam nadzieję, że: ,,to słyszałem" potwierdzisz w sądzie. Dobre masz poparcie swoich słów?