Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sprzęt od WOŚP dla bolesławieckiego szpitala
~PUPSI niezalogowany
3 lutego 2014r. o 18:53
Ludzie,tylko nie czepiajcie sie Jurka Owsiaka!!!!!Komu z Was chcialoby sie tak poswiecic zbierajac pieniadze dla potrzebujacych????Kazdy lubi ciepelko w domku i dobry program w TV:)A Jurek "odwala"kawal dobrej roboty i naprawde to smutne,ze znajda sie tacy,ktorzy probuja go oczernic,ze sobie przywlaszcza pieniadze z WOSP,Jurek nie przejmuj sie dziwny czlowiek mi!!!!Niestety nie brakuje takowych:(Ja i moja rodzina podziwiamy Ciebie:)Pozdrawiam:)

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~stary gender niezalogowany
3 lutego 2014r. o 19:02
SKORNe i GOOCE pytam Was publicznie ,kiedy Ojciec Dyrektor uruchomi Stocznię Gdańską.?Owsiak kupił sobie mieszkanie,a Wy sługi Boże bidujecie ???
5134
#TOjsienka nieaktywny
3 lutego 2014r. o 19:22
To żeś pojechał po bandzie :|

Dopisane 03.02.2014r. o godz. 19:22:

Ale zgadza się.Skoro nie dajecie(to wynika z waszych wypowiedzi)to nie wpierdzielajcie się do tego na co i komu ja czy on daje.Ciesz się że jak przyjdzie Ci skorzystać kiedyś z tego wózka to będziesz woził cztery litery za frajer.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~Zdemotywowany niezalogowany
3 lutego 2014r. o 19:30
Proszę się nie unosić. :D
10114
#alter nieaktywny
3 lutego 2014r. o 19:41
TOjsienka napisał(a): Skoro nie dajecie(to wynika z waszych wypowiedzi)to nie wpierdzielajcie się do tego na co i komu ja czy on daje.C

Czy jak ja dawałem, to mam prawo zadawać pytania? :>

Więc mam pytanie: jaką realną wartość mają dary przekazane przez WOŚP, dla naszego szpitala? Czy ktoś posiada takie informacje? Czy sprzęt przekazany to ten na fotkach? i w jakiej ilości? :)

Właściwie dlaczego w Bolesławcu nie organizuje się WOŚP?

Tojsienko wyluzuj, niepotrzebnie się denerwujesz :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
5134
#TOjsienka nieaktywny
3 lutego 2014r. o 19:42
Ja?Jak bym miała się wnerwiać i unosić na forum to bym tu nie właziła wystarczy mi moich stresów.Akurat w większości forumowe mądrości mnie bawią i czasami zadacie pytanie na jakie warto by było znać odpowiedzi to sobie poczytam przy tej okazji :| ......oczywiście w jakimś fachowym źródle :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~mir.ko niezalogowany
3 lutego 2014r. o 19:51
nie ma sie czym wnerwiac skoro poki co Fundacja nie dziala gorzej od Panstwa
~DZIĘKI! niezalogowany
3 lutego 2014r. o 19:53
Jurkowi i całej WOŚP należą się wielkie i serdeczne podziękowania od mieszkańcó naszego miasta! :)
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza