Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sprzęt od WOŚP dla bolesławieckiego szpitala
~był tam niezalogowany
3 lutego 2014r. o 21:45
TOjsienka napisał(a):
~był tam napisał(a): za to Caritas i banda sługusów wyposaża szpitale i oddziały specjane.

To ciekawe.A Oddział Chorób Wewnętrznych to nie szpital z oddziałem specjalnym?Tak więc kolejny oddział wyposażony to który w takim razie w naszym mieście?Zaznaczam że dużo ich w Bolcu niema.

czy widzisz jakąś pomoc od Caritasu u całej machiny Kościoła? napisałem to by zrozumieć że od nich pomocy nie dostaniesz. Za pogrzeb od 200zł pan Ksiądz z ciebie zedrze,to już tak na koniec jak już nic nie pomoże. Taka to wiara za pieniądze
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Ala niezalogowany
3 lutego 2014r. o 21:50
Wspaniały sprzęt dla naszego szpitala, oby służył jak najdłużej.
Dzięki naszym organizatorom w Bolesławcu, dzięki ludzie, jesteście wspaniali, ta akcja, jest najlepsza na świecie, a jak się komuś nie podoba, to niech spier..., zobaczymy, może za parę lat kilku dekli doceni oby.
5134
#TOjsienka nieaktywny
3 lutego 2014r. o 21:56
~był tam napisał(a):
TOjsienka napisał(a):
~był tam napisał(a): za to Caritas i banda sługusów wyposaża szpitale i oddziały specjane.

To ciekawe.A Oddział Chorób Wewnętrznych to nie szpital z oddziałem specjalnym?Tak więc kolejny oddział wyposażony to który w takim razie w naszym mieście?Zaznaczam że dużo ich w Bolcu niema.

czy widzisz jakąś pomoc od Caritasu u całej machiny Kościoła? napisałem to by zrozumieć że od nich pomocy nie dostaniesz. Za pogrzeb od 200zł pan Ksiądz z ciebie zedrze,to już tak na koniec jak już nic nie pomoże. Taka to wiara za pieniądze

Jakoś źle przetrawiłam tę ironię.Sorry memory moją jedyneczkę o tej porze można zmazać. :| :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~renia niezalogowany
3 lutego 2014r. o 22:02
Jestem pełna podziwu dla Jurka Owsiaka i dla tego co robi dla naszej chorej służby zdrowia. Dzięki sprzętowi, który kupowany jest za zebrane pieniądze na pewno niejedno życie zostało uratowane.
Może władze powiatu wezmą przykład z Jurka Owsiaka i wezmą się za szpital zakaźny w Bolesławcu. Po przekroczeniu progu szpitala myślałam, że znalazłam się w głębokim PRL: ze ścian płatami schodzi farba, okna takie, że nie trzeba wietrzyć, bo wiatr hula po salach...Dobrze, że to nie ja byłam pacjentem, tylko osobą odwiedzającą. Dobrze chociaż, że lekarze traktują pacjentów z niezwykłą życzliwością, poświęcają im wiele uwagi.
Kochane władze, znajdźcie pieniądze na remont tego szpitala, przecież to jedyny szpital w obrębie kilkudziesięciu kilometrów, najbliższy we Wrocławiu.
~pi pa midlton niezalogowany
3 lutego 2014r. o 22:56
~stary gender napisał(a): SKORNe i GOOCE pytam Was publicznie ,kiedy Ojciec Dyrektor uruchomi Stocznię Gdańską.?Owsiak kupił sobie mieszkanie,a Wy sługi Boże bidujecie ???

Odbijam piłkę po Bolcowemu - sąd nie skazał Ojca Dyrektora więc wszystko jest ok :)
Trzaskajcie następne zarzuty a ja wam po Bolcowemu odpowiem.
O albo na przykład - nie dajesz to się nie odzywaj. Nie dajecie Rydzykowi to dlaczego mu wyliczacie? :D

Podsumowując przekazane dary - "PAŃSTWO ŻEBRACZE"
~ niezalogowany
3 lutego 2014r. o 22:57
POLITYCY DZIĘKUJĄ JURKOWI OWSIAKOWI
Dzięki niemu znowu nie trzeba uczciwie zarządzać składkami zdrowotnymi. Po co rząd ma być uczciwy skoro ma Owsiaka ;) Żyć nie umierać
~ niezalogowany
3 lutego 2014r. o 23:19
TOjsienka napisał(a): Tolerancyjnych? :]

to ty tak uważasz...
~ niezalogowany
3 lutego 2014r. o 23:28
alter napisał(a):
TOjsienka napisał(a): Skoro nie dajecie(to wynika z waszych wypowiedzi)to nie wpierdzielajcie się do tego na co i komu ja czy on daje.C

Czy jak ja dawałem, to mam prawo zadawać pytania? :>

Więc mam pytanie: jaką realną wartość mają dary przekazane przez WOŚP, dla naszego szpitala? Czy ktoś posiada takie informacje? Czy sprzęt przekazany to ten na fotkach? i w jakiej ilości? :)

Właściwie dlaczego w Bolesławcu nie organizuje się WOŚP?

Tojsienko wyluzuj, niepotrzebnie się denerwujesz :)

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=73311
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza