TOjsienka napisał(a):~był tam napisał(a): za to Caritas i banda sługusów wyposaża szpitale i oddziały specjane.
To ciekawe.A Oddział Chorób Wewnętrznych to nie szpital z oddziałem specjalnym?Tak więc kolejny oddział wyposażony to który w takim razie w naszym mieście?Zaznaczam że dużo ich w Bolcu niema.
~był tam napisał(a):TOjsienka napisał(a):~był tam napisał(a): za to Caritas i banda sługusów wyposaża szpitale i oddziały specjane.
To ciekawe.A Oddział Chorób Wewnętrznych to nie szpital z oddziałem specjalnym?Tak więc kolejny oddział wyposażony to który w takim razie w naszym mieście?Zaznaczam że dużo ich w Bolcu niema.
czy widzisz jakąś pomoc od Caritasu u całej machiny Kościoła? napisałem to by zrozumieć że od nich pomocy nie dostaniesz. Za pogrzeb od 200zł pan Ksiądz z ciebie zedrze,to już tak na koniec jak już nic nie pomoże. Taka to wiara za pieniądze
~stary gender napisał(a): SKORNe i GOOCE pytam Was publicznie ,kiedy Ojciec Dyrektor uruchomi Stocznię Gdańską.?Owsiak kupił sobie mieszkanie,a Wy sługi Boże bidujecie ???
TOjsienka napisał(a): Tolerancyjnych? :]
alter napisał(a):TOjsienka napisał(a): Skoro nie dajecie(to wynika z waszych wypowiedzi)to nie wpierdzielajcie się do tego na co i komu ja czy on daje.C
Czy jak ja dawałem, to mam prawo zadawać pytania? :>
Więc mam pytanie: jaką realną wartość mają dary przekazane przez WOŚP, dla naszego szpitala? Czy ktoś posiada takie informacje? Czy sprzęt przekazany to ten na fotkach? i w jakiej ilości? :)
Właściwie dlaczego w Bolesławcu nie organizuje się WOŚP?
Tojsienko wyluzuj, niepotrzebnie się denerwujesz :)