Zastosowana autokorekta
Zdemotywowany napisał(a): Wspaniała informacja !! I co to przyniosło? A no to, że z roku na rok coraz śmielej można stwierdzać, że Polski kraj jest 100 lat za murzynami.
Hiszpanie śmiało mogą sprzedawać swe wina, niemcy jakieś zakupczyne ogórki, a Polak nie może sprzedać kiszonej kapusty turyście, bo dostanie do 100 tys. zł kary.
To jest wasz okrągły stół?
Elektrownie geotermalne? Można w Polsce wybudować? No można, czy nie, wypowiedzcie się ,,specialitety"
Nie można, lepiej od niemca kupić za kilkukrotność wartości.
Zdemotywowany napisał(a): Czemu my ,,Młodzi" mamy patrzeć wstecz? Już wam ,,starym" cesarz doszczętnie wypalił umysły.
,,25 lat temu tu w Polsce była zima, zobaczcie, co mieli murzyni w afryce w tym czasie"
O to chodzi, chodzi o porównywanie się do gorszych? Tak, tak ma wyglądać ta po pierwsze ,,prorodzinna" polityka, ,,prospołeczna"? Tak to ma wyglądać? Mi już na niczym nie zależy, ja już nie mam rodziny, zostałem sam i śmiało mogę powiedzieć, że jak tak dalej będzie, to będziemy się strzelać. Teraz czekam na abw.
polak napisał(a): I okupację Związku Radzieckiego, Legnica, Trzebień i wiele innych.