~ napisał(a):emem napisał(a):~ napisał(a): A znasz sprawe jak pan Szwed obrazal klientow przedszkola jak stosowal nieuczciwe praktyki wobec klientow
Pan Szwed w odroznieniu od Ciebie potrafi sie wypowiedziec pod swoim nazwiskiem. Tobie pozostaje byc anonimowym jako tylda. Zenada.
Jezeli redakcji przeszkadza anonimowosc prosze wprowadzic mozliwosc wypowiedzi jedynie dla zarejestrowanych urzytkownikow
emem napisał(a): Skorn, nie przeczytales ze zrozumieniem (co mnie wcale nie dziwi :) ) Wiec wyjasnie Ci raz jeszcze :) BolecHumor nie byl ze sprzedawcow tylko z wygladu stoiska (kalesony byly podpisane jako: artykuly szkolne) :)
~~007 napisał(a): ja wiem ,że pod pseudonimem można pisać różne rzeczy ale jeżeli ktoś (a jest takich mało) kto ujawnia swoje nazwisko i problem to nie po to aby z niego lżyć. Na prawdę człowiek ,który decyduje się w naszym Kraju rozpoczynać działalność a jeszcze zastrzeżoną w naszej świadomości dla państwa - napotyka na mór urzędniczy ,niechęć sąsiedzką i tak dalej. Nie kpijcie z problemu tylko wyrażajcie swoje opinie.