skorn napisał(a): Ememe coś zamilkł...
skorn napisał(a):
A z tych przedsiębiorców, co artykuły szkolne sprzedają, to bolec.humor był. Smutne : (
emem napisał(a): Bernard, jezeli urzednicy zle (czasami chamsko) odnosza sie do petentow (zreszta my i zapewne Ty tez tego doswiadczasz) to czy nie nalezy o tym pisac? Urzad, wladza, jest dla mieszkancow, a nie odwrotnie. Jezeli kontrole niczego nie wykazaly, to dlaczego urzad utrudnia? Rola urzednika jest POMAGAC. Nie bardzo rozumiem, dlaczego sprowadzasz swoja wypowiedz do poziomu anonimowego hejtera (wstawka o wyborach). Pozdro! ememMarcin, po prostu w tym tekście nie ma konkretów poza tym, ile dzieci jest w którym przedszkolu i tym, że facet nie wyrobił z jakimiś papierami w terminie i poniósł tego konsekwencje. Mamy gorzkie żale zamiast faktów, o to mi chodzi. Jeżeli urzędnicy odnieśli się do gościa chamsko... Kto? Jacy urzędnicy? Jak chamsko? Konkrety! A wstawka o wyborach bo zauważ, że jak na bolcu pojawia się coś z gminy Nowogrodziec to już wiadomo jaka będzie teza i wymowa tekstu.
~ Bolecnauta napisał(a): Ja rozumiem Bernarda, czeka na zlecenia od Relicha i dlatego tak pisze.
~ napisał(a): Jeżeli urzędnicy odnieśli się do gościa chamsko... Kto? Jacy urzędnicy? Jak chamsko? Konkrety!
~ napisał(a):
A wstawka o wyborach bo zauważ, że jak na bolcu pojawia się coś z gminy Nowogrodziec to już wiadomo jaka będzie teza i wymowa tekstu.
assassin napisał(a): A może po prostu coś jest nie tak z tym przedszkolem? Już na pierwszy rzut oka widać, że wysokość pomieszczenia prawdopodobnie nie spełnia wymaganych w przepisach 3,0m wysokości (drzwi mają 2,0m). A to tylko ja zauważyłem spoglądając na pierwsze zdjęcie. Więc może kontrole są zasadne ?