Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
OSP Gierałtów najlepsza w siatkówce
~xyz niezalogowany
23 lutego 2014r. o 20:51
To jest ciekawe, Starosta zaczął budować sobie siedzibę i uciekł do Wrocławia na Marszałka a Relich zamierza startować w wyborach do Powiatu , liczy na wygraną i posadę Starosty Bolesławieckiego,może to starostwo budowane jest dla Relicha.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 lutego 2014r. o 21:20
~karmelita bosy napisał(a): Ja jak bym był Katą to zabrał bym te 250 tysięcy na remont tej drogi a pieniądze przeznaczył bym na pielgrzymki dla Relicha i Gościszowiaków.
Pocałuj się gdzieś! A od Gościszowiaków to się odwal, bo Gościszów jest największym płatnikiem podatku rolnego w całej gminie
~ niezalogowany
23 lutego 2014r. o 23:49
~karmelita bosy napisał(a): Ja jak bym był Katą to zabrał bym te 250 tysięcy na remont tej drogi a pieniądze przeznaczył bym na pielgrzymki dla Relicha i Gościszowiaków.

zacznij się publicznie udzielać zorganizuj pare imprez plenerowych,kilka turnieji siatkówki z zabierzemy cię ze sobą na pielgrzymkę ach nie dodałam że będziesz jechał w bagażniku bo nie należysz do nas-karierowiczów z gościszowa.
~RELICHOWA niezalogowany
23 lutego 2014r. o 23:55
~xyz napisał(a): To jest ciekawe, Starosta zaczął budować sobie siedzibę i uciekł do Wrocławia na Marszałka a Relich zamierza startować w wyborach do Powiatu , liczy na wygraną i posadę Starosty Bolesławieckiego,może to starostwo budowane jest dla Relicha.

NIC W TEJ POLSCE NIE DA SIĘ UKRYĆ,jesteście blisko, ciepło,ciepło....
~ niezalogowany
24 lutego 2014r. o 0:04
~ napisał(a): Faktycznie otworzyłem oczy i co widzę-garnek i rozjeżdżoną ulicę Parkową.

"wykrociaku" jak pieniążki szły na wykroty to była cisza ale jak wam ukrócono troche to wielkie halo.w 2013 dostaliście 50tyś na klub sportowy i co zaprezentowaliscie na turnieju w n-cu nic, a pamietaj że to wasz kochany relich dzielił i się pomylił co do sumy która wam przekazał, mam nadzieje że tym razem przekaże grosze.
~kubuś P niezalogowany
24 lutego 2014r. o 8:17
Panie burmistrzu moje gratulacje - skutecznie udało się Panu podzielić społeczność gminy. Teraz proponuje zapoznać się z pojęciem "gmina" i wyjdzie Panu, że Pan nie zrozumiał tego po co Pan tu przyszedł.
~ niezalogowany
24 lutego 2014r. o 8:22
to przez takie czopki jak ty płacimy taki duży podatek a drogi transportu rolniczego tak jakby nie miały żadnego właściciela ponadto czopki załatwiają sobie pod domem spowalniacze aby rolnicy sprzętem omijali takie garby
/prawdziwego Gościszowianina poznasz po tym że nigdy nie był nie jest i nie będzie czopkiem /
~kubuś P niezalogowany
24 lutego 2014r. o 9:15
nie wiem czy to do mnie te aluzje bo ja tylko wyraziłem dezaprobatę dla strategii Pana burmistrza. W prawdzie dobrze się rządzi ludźmi podzielonymi a le w przypadku takiej wspólnoty jaką jest gmina do robienie krzywdy mieszkańcom. Ludzie , których wikła się w spory mają do siebie pretensje bez powodu a burmistrzowi się dobrze rządzi bo w nim wówczas widzi się sędziego a w sumie on jest powodem właśnie tego sporu. A co do czopkowania burmistrzowi to ostrożnie -że ich nie ma... w Gościszowie (cieszmy się formułą anonimowości...).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.