Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
OSP Gierałtów najlepsza w siatkówce
~ niezalogowany
24 lutego 2014r. o 20:46
~WOW napisał(a): Przecież to burmistrz rozgrywa swoje wojenki za pomocą kilku mieszkańców z Gościszowa których również użył do hucpy w Starostwie. Pani Dyrektor , Radny -Sołtys Szynka i Torba to elita trzymająca władzę.

"źobro"ambicji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~AVE Gościszów niezalogowany
24 lutego 2014r. o 21:43
Relich Gościszowianom zrobił parę pierdółek i kupił ich dozgonnie.
~ niezalogowany
25 lutego 2014r. o 14:01
Gdzie się podziały pieniądze z niesłusznie pobranych podatków w strefie - część poszła na propagandę a kilka milionów na remont Ratusza i ten pajac ingeruje w wydatki powiatu.
~kubuś P. niezalogowany
25 lutego 2014r. o 16:14
Ja w sprawie pieniędzy. Na co pójdą pieniądze z oszczędności po słabej zimie, z jakich pieniędzy burmistrz robi uroczystość klubowi emerytów, dla czego burmistrz robi w roku wyborczym trzecią rocznicę powstania klubu emerytów-to przypadek ,czy liczy na głosy emerytów za nasze pieniądze, czy ta gazeta jest potrzebna jak na dwie strony to trzy zdjęcia burmistrza i jego ... . "Wnuki -zabierajcie członkom klubu emeryta dowody osobiste przed wyborami".
~oszuści niezalogowany
25 lutego 2014r. o 17:26
Jak czytam te kłamstwa burmistrz sponsorował ,o puchar burmistrza ,nagrody ufundował burmistrz to krew mnie zalewa ,oddam całą emeryturę jeśli pokaże jeden rachunek że kupił coś za swoje pieniądze,wszystko kupuje gmina za nasze pieniądze.
~ niezalogowany
25 lutego 2014r. o 19:37
~oszuści napisał(a): Jak czytam te kłamstwa burmistrz sponsorował ,o puchar burmistrza ,nagrody ufundował burmistrz to krew mnie zalewa ,oddam całą emeryturę jeśli pokaże jeden rachunek że kupił coś za swoje pieniądze,wszystko kupuje gmina za nasze pieniądze.

Bądź spokojny o swoją emeryturę...nic nie ufundował i nic nie ufunduje!
~xl niezalogowany
25 lutego 2014r. o 19:59
Przeczytałem wszystkie napisane do tej pory komentarze i jestem zgodny z wypowiedzią że to szczucie wiosek na siebie to sprzyja burmistrzowi,a wiekszośc mieszkańców tych miejscowości spewnością nie popiera działań burmistrza tylko próbuje sie ich wciągnąć w ta nienwiść do siebie bo to jest taktyka burmistrza ze jak bedzie jedna wioska przeciw niemu to druga bedzie (gosciszow) za nim a jest duża to przy wyborach by pasowało.Dlaczego nie ma nic i nigdzie o małych wioskach(KIERRZNO, nOWA wIEŚ,ZABLOCIE), NIE ma zdięc w gazetce-a po drugie dlaczego jest roznoszona po miejscowośćiach i wtykana na siłe jak typowa reklamówka.jakos gazeta Bolesławiecka nie była roznoszona tylko kto chciał to sobie brał
~ niezalogowany
25 lutego 2014r. o 20:04
~kubuś P. napisał(a): Ja w sprawie pieniędzy. Na co pójdą pieniądze z oszczędności po słabej zimie, z jakich pieniędzy burmistrz robi uroczystość klubowi emerytów, dla czego burmistrz robi w roku wyborczym trzecią rocznicę powstania klubu emerytów-to przypadek ,czy liczy na głosy emerytów za nasze pieniądze, czy ta gazeta jest potrzebna jak na dwie strony to trzy zdjęcia burmistrza i jego ... . "Wnuki -zabierajcie członkom klubu emeryta dowody osobiste przed wyborami".

Moi dziadkowie byli na tej śmiesznej rocznicy i jest im bardzo głupio,że nimi się manipuluje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.