Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Solidaryzujemy się z Ukraińcami
~ niezalogowany
24 lutego 2014r. o 7:38
Kuźwa Ludzie przestańcie już pie.. pi pi pi ... ć te swoje przemyślenia i wywody. Historia jaka była każdy wie - Ukraińcowi nic nie brakowało ale też i Polacy świętymi nie byli.
O histori trzeba pamiętać, uczyć, mówić ale do jasnej cholery nie żyć nią. Niech każdy robi coś zgodnego z własnym sumieniem ale nie obraża/wyzywa nowego pokolenia. Masz ochotę to nie pal świeczki, nie solidaryzuj się z Ukrainą ale już przestań pier..... pi pi .... ć jeden z drugim.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~dżętelmen niezalogowany
24 lutego 2014r. o 11:11
a ja drodzy państwo mam w dupię ukrainę :D
~pol niezalogowany
24 lutego 2014r. o 11:45
Co ? Ja ? Polak ? mam wspierać faszystów, bandy UPA które mordowało moich dziadków? Nigdy.
Pieprzone media, jak My Polacy wychodzimy na ulice 11 listopada to nazywają nas faszystami kibolami bandytami a tam? na Ukrainie? walczą wg nich biedni młodzi ludzie , o wolność. Pieprzone lewactwo, do unii im się chce? stracą suwerenność tak samo jak Polska.
~TenON niezalogowany
24 lutego 2014r. o 11:54
Racja Zero wsparcia dla morderców WIELKA POLSKA !
~ niezalogowany
24 lutego 2014r. o 13:17
miejmy nadzieje ze Wladek po igrzyskach zrobi porzadek z banderowcami
~ niezalogowany
24 lutego 2014r. o 13:20
predzej polska przeleje miliony na pomoc, nasze karetki juz tam pomagają
~ niezalogowany
24 lutego 2014r. o 13:28
tak właśnie pomagamy:

[img=1393244908_wqljk46.jpg]
~ niezalogowany
24 lutego 2014r. o 16:01
Ukraińcy niech sami sobie robią u siebie porządki .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.