Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Solidaryzujemy się z Ukraińcami
~ niezalogowany
23 lutego 2014r. o 10:12
do solidaryzujących się (2) http://www.prisonplanet.pl/polityka/waszyngton_zorganizowal,p1119050509
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 lutego 2014r. o 10:34
~ napisał(a): do solidaryzujących się (2) http://www.prisonplanet.pl/polityka/waszyngton_zorganizowal,p1119050509

Dokładnie :) Od siebie dodam jeszcze to :

http://wolnemedia.net/media/ukrainska-hipokryzja-mediow/

Z dniem wczorajszym Czwarta Rzesza dla nie poznaki zwana Europejską Unią , rozszerzyła strefę wpływów i od tej chwili Ukraińcy będą mieli tak samo prze...bane , jak my ... zawsze to jakiś plus :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
23 lutego 2014r. o 10:59
~lonia napisał(a): dziś o 20-tej też zapalimy świeczki ! ! !

Pogratulować głupoty!!!
Jeszcze trochę to wszyscy będziemy mieć świeczki w oczach jak Ukraina nas opanuje i będzie sobie rościć prawa do wszystkiego!!!!
~ niezalogowany
23 lutego 2014r. o 11:14
Głupoty się nie sieje głupota się rodzi. Ukraincy w porównianiu do Was to normalni ludzie a wy jak te Serby ujadacie. Mam wrażenie że jakby dać wam nóż to sami byście się pozarzynali. No ale cóż widać tu na forum co sobą niektórzy reprezentują
2161
#fobiak nieaktywny
23 lutego 2014r. o 14:30
~mir.ko napisał(a): raczej dwa razy więcej. przecież każdy pamięta że

1€=2DM

taka wartosc byla tylko w dniu wymiany bo juz na drugi dzien zaczeli podnosic ceny i po 2 latach sie wyronalo wszystko, opieszale podnosili zarobki, po 5 latach zauwazli, ze DM miala wieksza watrosc niz euro

Dopisane 23.02.2014r. o godz. 14:23:

~~007 napisał(a): "Fobiak" ty nie jesteś Polakiem...

chyba wychodzisz z wojennego niemieckiego zalozenia
ze dobry polak to martwy polak
nie mysle cie przekonywac
bo polak nie potrzebuje nikogo przekonywac o swojej polskosci
polakowi zwisa etykietka patriotyzmu
polakiem trzeba sie urodzic i umrzec tzn. przez cale zycie nie dac sobie odebrac polskosci ani jej nie sprzedac.

Dopisane 23.02.2014r. o godz. 14:30:

nawet jak wy wszyscy sprzedacie moja polske, moj boleslawiec niemcom czy europozeraczom i siebie samych zeszmacicie to ja zostane i tak polakiem, pewnie bede sie czul samotnie bo rodakow nie bedzie, ale mi to zwisa
~ niezalogowany
23 lutego 2014r. o 17:24
Nie zapalę świeczki dla społeczeństwa, które wielbi wielbi i stawia pomniki zbrodniarzom UPA z Banderą za czele. Jeśli oni nie wstydzą się za zbrodnie swoich ojców, a wręcz szczycą się nimi to ja mam ich w głębokim poważaniu i niech się tam na tym majdanku nawet pozabijają wzajemnie.

W opozycji na Majdanie są ludzie, którzy gardzą Polakami. Tymoszenko i inni ulubieńcy mediów gardzą nami, a my ich wchodzimy w du.. na odległość. Rządzący naszym krajem, zdrajcy naszej ojczyzny ryzykują bezpieczeństwem naszego kraju angażując się w ten konflikt ku uciesze kilku lemingów, którzy będą gotowi zapalić świeczkę w swoim domu. Żenada.
~Nihil Novi niezalogowany
23 lutego 2014r. o 18:55
Możemy im podarować człowieka pieczętującego się tym herbem.
On zawsze umiał z nimi gadać.[img=1393178156_ods38cv.gif]
~Nihil Novi niezalogowany
23 lutego 2014r. o 18:56
Możemy im podarować człowieka pieczętującego się tym herbem.
On zawsze umiał z nimi gadać.[img=1393178182_j5emny1.gif]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.