Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~jeszcze bardziej chamski niezalogowany
2 stycznia 2015r. o 14:25
Pijany Polak i tak ma wystarczająco dużo oleju w głowie , aby nie wierzyć ścierwomediom. Rzecz w tym , aby wiedzę szerzyć. Analizy polityczne Robertsa czytam już od jakiegoś czasu, jak również i innych . Ciekawe jest to , że poważna większość śpiewa tym samym altem. Jakiś czas temu pisałem w tym temacie : módlcie się za kanapowych generałów Putina , aby się sprowokować nie dali , bo będzie ... czadowo :D I to nie jest straszenie , tylko trzeźwa ocena sytuacji. Grupa trzymająca władzę nad Światem , jeśli nie będzie mogła tej władzy utrzymać , to prędzej zniszczy cywilizację , niż odpuści. Chciwość jest gorsza od głupoty. Polecam Ci słowa Kenediego :)
Chyba Cię pogięło Fobiczny ;) Do władzy POpaprańców i tych farbowanych chłopów w życiu ręki nie przyłożyłem. Swoją drogą dziwny to Naród ci Polacy , siedem lat gnoju , a Oni nadal głosują na złodziei i nieudaczników ... żeby nie powiedzieć agentów.

Modlisz się Fobiczny , jeśli spytać mogę :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2161
#fobiak nieaktywny
2 stycznia 2015r. o 15:22
nie pomoga modly jak jest czlowiek podly
~chamski chadziar niezalogowany
2 stycznia 2015r. o 17:09
Tyś podły ? ... to pomodlę się w Twej intencji :D

Tutaj yo dopiero straszą :

http://3obieg.pl/osw-rosja-gotowa-do-wojny-regularnej-wojny

Miłego :)
~Iza niezalogowany
2 stycznia 2015r. o 17:22
" Paradoskalnie, Putin potrafił połączyć pewną kontynuację idei komunistycznej (w postaci „czystego” antyamerykanizmu) z prawicową tęsknotą za utraconym ładem. I niektórzy ludzie, wcale nie jest ich mało, gotowi są modlić się do podpułkownika z KGB, żeby przybył na białym koniu i wyzwolił ich od demona - czy to imperialistycznej Ameryki, czy to od europoprawnej Conchity Wursy
— puentuje prof. Andrzej Nowak. "
http://wpolityce.pl/swiat/228080-analiza-prof-nowaka-putin-zdobywa-zwolennikow-na-prawicy-rosja-wklada-ogromne-pieniadze-w-finansowanie-skrajnych-organizacji

PS. Sokole, i wzajemnie :)

Pozdrawiam :)
10114
#alter nieaktywny
2 stycznia 2015r. o 17:50
fobiak napisał(a): poeta badziewiarz straszyl ruskimi ale jemu juz sie to znudzilo.

Fobiaczku jeżeli już coś mi się znudziło to dyskusja z takimi miernotami twojego pokroju, którzy dyskutować nie potrafią. Takie miernoty, które używają tylko argumentów ad persona, nie ad rem, którzy tak jak ty prezentują poziom bardzo niski zarówno w formie jak i treści, więc... Najzwyczajniej w świecie szkoda mi czasu na was, w temacie i kontekście bardzo oczywistym i jasnym dla wszystkich tylko nie dla was, moje wy wszystkie fobiaczki.

Ostatnie doniesienia prasowe w sposób bezpośredni potwierdzają moje opinie! Putin doczeka się swojego majdanu. :)

[img=1420217444_lso64mq.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2161
#fobiak nieaktywny
2 stycznia 2015r. o 18:03
~chamski chadziar napisał(a):

Tutaj yo dopiero straszą :

http://3obieg.pl/osw-rosja-gotowa-do-wojny-regularnej-wojny

strasza tym czym szantazuja unie a unia nie moze tych placzkow tolerowac to dla swietego spokoju rypnie jakimis sankcjami. lepiej straszyc niz byc zaskoczonym jakims protestestami zwiazanymi z niewolniczymi placami, jalmuzna zwana renta czy kolejkami przed szpitalami. swinie przy korycie wiedza jak utrzymac porzadek, narod trzeba zastraszyc czyms z zewnatrz. ale ty juz ich nie wyreczaj tylko ucz slowian odwagi albo przypomnij im co to bylo.
falko probuje ludzi pognac na ulice ale nie wie sam po co, marzy sie jemu rewolucja, pewnie taka aby pozmieniac esbekow na esbekow, bolkow na bolkow.

Dopisane 02.01.2015r. o godz. 18:03:

alter napisał(a):
fobiak napisał(a): poeta badziewiarz straszyl ruskimi ale jemu juz sie to znudzilo.

Fobiaczku jeżeli już coś mi się znudziło to dyskusja z takimi miernotami twojego pokroju, którzy dyskutować nie potrafią. Takie miernoty, które używają tylko argumentów ad persona, nie ad rem, którzy tak jak ty prezentują poziom bardzo niski zarówno w formie jak i treści, więc... Najzwyczajniej w świecie szkoda mi czasu na was,

pytalem sie tu uzytkownikow co sie z toba dzieje, powiedzieli, ze pojechales dorezac w zachodniej ukrainie tych, ktorzy przelecieli przez sito kiedys. zmien sobie avatar bo z tego co wiem to wiekszosc tutaj to polacy. moj niski poziom jest specjalnie dla kurdupli a tych u nas nie brakuje.
~do alter niezalogowany
2 stycznia 2015r. o 19:39
alter taki jestes anty Putin a co powiesz na temat marszu w 106 rocznice urodzin stefka banderowca, co powiesz na to ze patroszenko gloryfikuje go na bohatera narodowego
~Panna na tyldzie niezalogowany
2 stycznia 2015r. o 23:05
fobiak napisał(a): ... swinie przy korycie wiedza jak utrzymac porzadek, narod trzeba zastraszyc czyms z zewnatrz. ale ty juz ich nie wyreczaj tylko ucz slowian odwagi albo przypomnij im co to bylo. ...

Staram się i gówno mi z tego przychodzi. Problem polega na ścierwomediach . Chodzi o wysublimowany trend myślenia , co jest ważniejsze ja , czy Wy ? Neoliberalizm kładzie nacisk na głupie ego i pęd ku mamonie , a ja twierdzę , że Każda i Każdy ma te same prawa przez Stwórcę ofiarowane. Chociaż nie ten sam intelekt, będący gwarantem wspomnianych wyżej praw. To nic ... słabszych braci możemy nauczyć być wielkimi :) A wracając do ścierwomediów , przyznasz mi chyba rację , Fobiczny :) , że kłamią ... nie tylko w kwestii Ukrainy.
Myślę , że Słowianie jeszcze coś powiedzą. Przez dwadzieścia pięć lat transformacji , tych gnoi Bolka i Balcerowicza , nie mówiąc już o okupacji religijnej Polski , przez wtyczki Watykanu , czas na to aby Mądrzy Ludzie w Polsce , powiedzieli .... basta !

Kto przeżyje wolnym będzie , kto umiera wolnym już. Papuga ma rację , kosy na sztorc.
REKLAMAMrowka zaprasza