Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 stycznia 2015r. o 7:16
I żeby nie było :D Ja, Komunista z przekonania , nie dla mamony, uwielbiając Mądrych Ludzi ... szczególnie Kobiety, polecam Ci Fobiczny :) konserwatyzm :

http://www.konserwatyzm.pl/artykul/12707/polska-buduje-cywilizacje-wojny

Tobie również Drogi Poeto :) Zdarzyć się przecież może , że jakie dwa synapsy połączą się wreszcie w tym Twoim ptasim móżdżku :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
3 stycznia 2015r. o 8:51
~ukrainiec z Polski 2015-01-02 (20:45)

WP a dlaczegóż to nie ma żadnej wzmianki, zdjęć z pochodu z pochodniami naszych przyjaciół ukraińców, niosących portret Bohatera Narodowego Bandery Stepana. Toż to było takie wielkie wydarzenie w Kijowie. My Polacy pragniemy to zobaczyć!

odpowiedz

pokaż 2 ukryte odpowiedzi
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się z opinią
55
Nie zgadzam się z opinią
10
~kk 2015-01-02 (20:20)

coś maluśko w "naszych niezależnych mediach?" o wczorajszych wielotysięcznych manifestacjach gloryfikujących przez ukrów swego bohatera bANDERĘ...żałosne!!!

:D to tylko dwa komentarze a jest podobnych od cholery
i to mnie cieszy ...
a jeszcze bardziej mnie cieszy że moje zadowolenie kogoś złości...
:P

"bierz życie z każdym oddechem..."
2161
#fobiak nieaktywny
3 stycznia 2015r. o 9:39
Pannazdzieckiem napisał(a): I żeby nie było :D Ja, Komunista z przekonania , nie dla mamony, uwielbiając Mądrych Ludzi ... szczególnie Kobiety, polecam Ci Fobiczny :) konserwatyzm :

http://www.konserwatyzm.pl/artykul/12707/polska-buduje-cywilizacje-wojny

akceptuje bo facet napisal po polsku, szkoda, ze nie dopisal: nie ma czegos takiego jak ukraina, moze byc tylko usrr w starych granicach, niemcy zachodni nie uzanwali ddr tak jak polacy myslacy nie uznaja sztucznej masy nazywanej ukraina.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 stycznia 2015r. o 10:20
Nie facet , tylko Kobieta :D Prof Anna Raźny.

Chyba , że czegoś nie rozumiem :)

Na mnie czas , miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2161
#fobiak nieaktywny
3 stycznia 2015r. o 10:24
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie facet , tylko Kobieta :D Prof Anna Raźny.

Chyba , że czegoś nie rozumiem :)

Na mnie czas , miłego dnia Wam życzę :)

a to sorry, nie wiedzialem, ze baby sa takie inteligentne
~Iza niezalogowany
3 stycznia 2015r. o 11:43
"Nie można drogą agresji prowadzić aneksji innego terytorium. Z drugiej strony prawdą jest co mówi Rosja, że Krym był ich. Był rosyjskojęzyczny na pewno. Sewastopol to było historycznie rosyjskie miasto. I pewne emocje tu można zrozumieć"
— tłumaczy.
Czyżby jednak wzywał tym samym do akceptacji agresji na Ukrainę?
To możliwe, bowiem Michnik podkreśla, że dla Putina Ukraina jest jak „mała Rosja”.

"To jest bardzo trudne do wykorzenienia. To jak w XIX wieku się powiadało, że Prywiślański kraj to jest Rosja. W to wierzyli bardzo różni ludzie, nawet Aleksadnder Puszkin. (… ) Imperialna świadomość jest głęboko zakorzeniona. Oni już oswoili jednak, że Polska to jest zagranica. Jednak Kijów, gniazdo Rosji… nie mogą tego przełknąć"
— dodaje Michnik.
http://wpolityce.pl/polityka/228191-michnik-o-panice-putina-na-kremlu-jest-dziki-strach-przed-rodzajem-kijowskiego-majdanu-na-placu-czerwonym
:D
~chamski chadziar niezalogowany
3 stycznia 2015r. o 11:43
A widzisz Fobiczny :), ta powalona cywilizacja o iście patriarchalnym zacięciu na psy złazi. Kobiety górą , czas na właściwe równouprawnienie :)

Widać z resztą po naszych forumowych Koleżankach :*

Kobiety górą ... tylko bez konotacji seksualnych proszę :D
2900
#falco nieaktywny
3 stycznia 2015r. o 11:58
a całkiem przyjemna ''konotacja'' ze względu na to żem ''notoryczny leń'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza