Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~koral niezalogowany
7 lutego 2015r. o 21:19
"Analityk - 1 godz. 21 min temu

No właśnie . Minister państwa które czy sie komuś podoba czy nie jest mocarstwm pod kazdym wzgledem na spotkaniu z przedstawicielami UE jest wysmiewany przez przedstawicieli malych kundlowatych państewek które siedzą na smyczy USA i uwazaja że im wszystko wolno. Wniosek prosty pokazać Ukrainie miejsce w szeregu zanim nie zacznie szczekac i kąsać jak pozostale.Jak koło du... zrobi sie goraco to nikt nie bedzie sie juz śmiał.

Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/tylko-u-nas/news-applebaum-lawrow-zostal-wysmiany-w-monachium,nId,1660887#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox"
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10114
#alter nieaktywny
7 lutego 2015r. o 21:24
Wypada przypomnieć ten post!

alter napisał(a): Pracowałam w kremlowskiej fabryce trolli!

"Po nocach śniło mi się, że muszę pisać o Putinie

Rozmówczyni "Sobaki" pracował w "przybytku trolli" niespełna sześć miesięcy. Zdecydowała się odejść na początku 2015 roku. Jak mówi, miała świadomość, że w czasach kryzysu ciężko będzie jej w Sankt Petersburgu znaleźć drugą, tak dobrze płatną pracę. Ale po kilku miesiącach czuła, że ma dosyć.

- W grudniu od napięcia nerwowego zaczęły mi drżeć powieki. Pojawiły się sny, że nieustannie przepisuję informacje o Ukrainie i Putinie. A ja mam liberalne poglądy. Wielu moich znajomych pod względem światopoglądu blisko jest do opozycji. W którymś momencie uświadomiłam sobie, że jest mi po prostu wstyd powiedzieć innym, czym się zajmuję - opowiada."

[img=1423158355_5jwv875.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~koral niezalogowany
7 lutego 2015r. o 21:24
Alter, czytaj też komentarze, a nie tylko minusujesz.
10114
#alter nieaktywny
7 lutego 2015r. o 21:25
~koral napisał(a): Alter, czytaj też komentarze, a nie tylko minusujesz.

Twoje komentarze mam w dup.ie :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~koral niezalogowany
7 lutego 2015r. o 21:26
alter napisał(a): Wypada przypomnieć ten post!

alter napisał(a): Pracowałam w kremlowskiej fabryce trolli!

"Po nocach śniło mi się, że muszę pisać o Putinie

Rozmówczyni "Sobaki" pracował w "przybytku trolli" niespełna sześć miesięcy. Zdecydowała się odejść na początku 2015 roku. Jak mówi, miała świadomość, że w czasach kryzysu ciężko będzie jej w Sankt Petersburgu znaleźć drugą, tak dobrze płatną pracę. Ale po kilku miesiącach czuła, że ma dosyć.

- W grudniu od napięcia nerwowego zaczęły mi drżeć powieki. Pojawiły się sny, że nieustannie przepisuję informacje o Ukrainie i Putinie. A ja mam liberalne poglądy. Wielu moich znajomych pod względem światopoglądu blisko jest do opozycji. W którymś momencie uświadomiłam sobie, że jest mi po prostu wstyd powiedzieć innym, czym się zajmuję - opowiada."

[img=1423158355_5jwv875.jpg]

A teraz pracujesz dla Ukrainy jako V kolumna internetowych podżegaczy.
211
skorn
7 lutego 2015r. o 22:37
~koral napisał(a): Wniosek prosty pokazać Ukrainie miejsce w szeregu zanim nie zacznie szczekac i kąsać

Tak jak w 39 r. ZSRR pokazało Polsce? Jesteś sowieckim agentem?

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 lutego 2015r. o 6:10
Dzień dobry . Jak zwykle masz rację Papugo :D

Pannazdzieckiem napisał(a): Merytoryka , jaką się posługujesz Alter w dyskusjach z Ludźmi bardziej pasuje do chamskiego chadziara , niż do Poety :D
" w tym miejscu był cytat "
Spróbujesz merytorycznie obalić którąkolwiek z tez ? :)

Chamski chadziar zapytał i usłyszał odpowiedź :

alter napisał(a):
~koral napisał(a): Alter, czytaj też komentarze, a nie tylko minusujesz.

Twoje komentarze mam w dup.ie :D

Ot i cała merytoryka :D

Jak sobie tak patrzę na " polską rzeczywistość i absurdy" i pomyślę , że ofiary " polskich obozów koncentracyjnych" chcą Polakom ukraść lasy. Kiedy pomyślę o srender i cieciowatych ustawach o przemocy w rodzinie , o konwencjach i dupolencjach . O głosach łałtorytetów od bicia piany , to zastanawiam się ... kto tu jest groźniejszy dla Polski , trole Putlera , czy trole niby demokracji z eurokołchozu ? Ile Wam jeszcze trzeba powtarzać oczywistą rzecz : jeśli ustawodawstwo i wymiary duchowości ( religia ) uzależnione są w danym kraju od tego co sobie wymyślą obcokrajowcy , to o jakiej suwerenności tegoż kraju można mówić ?
Jakaś merytoryczna odpowiedź Alterowiczu , choćby na ostatnie pytanie ? Może Ty Skorniku , może Ty Kc ?
O! Qurcze znowu zacząłem trolować ... wybaczenia szanownych słuchaczy proszę i miłej niedzieli :)

Piąteczka Papugo :D

Dopisane 08.02.2015r. o godz. 06:10:

https://1polska.pl/

Tylko wczoraj na powyższym portalu , zgłosiło swój akces trzysta osób. Jak tak dalej pójdzie, Tważoksiążka pier ... ale się zakrztusiłem :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
8 lutego 2015r. o 6:22
Pannazdzieckiem napisał(a): ( ... ) Spróbujesz merytorycznie obalić którąkolwiek z tez ? :)

Mówisz i masz:

"Memorandum Budapesztańskie podpisane 5 grudnia 1994 roku przez prezydentów USA, Rosji i Ukrainy oraz premiera Wielkiej Brytanii miało stanowić dla Ukrainy gwarancję respektowania jej suwerenności i integralności terytorialnej przez światowe mocarstwa w zamian za wyrzeczenie się odziedziczonej po ZSRS broni jądrowej. Wydarzenia, które obserwujemy obecnie na Krymie pokazują jednak, że treść tego porozumienia nie jest dla Rosji wiążąca. Aneksja Krymu stanowi oczywiste złamanie zapisów Memorandum. ( ... ) "
http://www.defence24.pl/analiza_memorandum-budapesztanskie-pozorna-gwarancja-bezpieczenstwa-dla-ukrainy

:|

A przy okazji:
http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/232770-dajcie-spokoj-ks-isakowiczowi-zaleskiemu-czym-innym-jest-chamski-wpis-prof-pazia-a-czym-innym-troska-o-pamiec

Miłego :)
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza