Dzień dobry . Jak zwykle masz rację Papugo :D
Pannazdzieckiem napisał(a): Merytoryka , jaką się posługujesz Alter w dyskusjach z Ludźmi bardziej pasuje do chamskiego chadziara , niż do Poety :D
" w tym miejscu był cytat "
Spróbujesz merytorycznie obalić którąkolwiek z tez ? :)
Chamski chadziar zapytał i usłyszał odpowiedź :
alter napisał(a): ~koral napisał(a): Alter, czytaj też komentarze, a nie tylko minusujesz.
Twoje komentarze mam w dup.ie :D
Ot i cała merytoryka :D
Jak sobie tak patrzę na " polską rzeczywistość i absurdy" i pomyślę , że ofiary " polskich obozów koncentracyjnych" chcą Polakom ukraść lasy. Kiedy pomyślę o srender i cieciowatych ustawach o przemocy w rodzinie , o konwencjach i dupolencjach . O głosach łałtorytetów od bicia piany , to zastanawiam się ... kto tu jest groźniejszy dla Polski , trole Putlera , czy trole niby demokracji z eurokołchozu ? Ile Wam jeszcze trzeba powtarzać oczywistą rzecz : jeśli ustawodawstwo i wymiary duchowości ( religia ) uzależnione są w danym kraju od tego co sobie wymyślą obcokrajowcy , to o jakiej suwerenności tegoż kraju można mówić ?
Jakaś merytoryczna odpowiedź Alterowiczu , choćby na ostatnie pytanie ? Może Ty Skorniku , może Ty Kc ?
O! Qurcze znowu zacząłem trolować ... wybaczenia szanownych słuchaczy proszę i miłej niedzieli :)
Piąteczka Papugo :D
Dopisane 08.02.2015r. o godz. 06:10:
https://1polska.pl/
Tylko wczoraj na powyższym portalu , zgłosiło swój akces trzysta osób. Jak tak dalej pójdzie, Tważoksiążka pier ... ale się zakrztusiłem :D