Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 lutego 2015r. o 6:40
Jaka aneksja Izo ?. Ponad 90 % Ludzi chce za Moskwą , to dać Im trzeba. Być może zostali zmanipulowani , a może wiedzieli coś o tym jak wyglądają demokracje. Pamiętam , że u Ruskich neoliberalny Vat , to 13 % , ale zapomniałem, ile wynosi u nas :D
Popaprańce, jak i pozostali z " bandy czworga " były by szczęśliwe gdyby w tegorocznych wyborach mieli taką frekwencję jak Putler na Krymie :D Ale się nie doczekają. Naród się budzi i żadna żydobanksterska propaganda nie zatrzyma tego procesu :)

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Iza niezalogowany
8 lutego 2015r. o 6:58
Panna, Rosjanie mają długoletnią praktykę w organizowaniu tego typu referendów, np. wybory do Zgromadzeń Ludowych Zachodniej Ukrainy i Zachodniej Białorusi 22 października 1939r.
Raczej nie masz wątpliwości, tak sadzę, że były sprzeczne z prawem międzynarodowym, że była to próba legitymizacji przez ZSRS aneksji okupowanych terenów II Rzeczypospolitej po agresji sowieckiej na Polskę we wrześniu 1939r.?

:)
4335
8 lutego 2015r. o 7:22
Ależ proszę Cię :) Przecież obie strony konfliktu były finansowane przez tą samą chazarską dzicz. To przecież również chazarska dzicz zorganizowała ostatnią październikową . Międzynarodowe dupolencje osobiście mam tam , gdzie ich miejsce ... wirtualnie , bo nie fizycznie :D Oni handlują całymi narodami i robią to od pokoleń ... między sobą. Dla nich jesteśmy " ludzkim bydłem " i niczym więcej. Wróg ludzkości , to zaledwie jeden procent populacji , czyli jakieś siedem milionów miliarderów jak Poroszenko. Nowoczesna arystokracja. Drzewiej bywało : " z tymi łapami chamie , to do gnoju " Dzisiaj się mówi " idź sobie pooglądać Taniec z gwiazdami , vois of poland , albo innego idola " :D
A przecież jest napisane , żadnych " cielców " i kiedy mówią do Ciebie szeptem , to krzycz na dachu :)

Całe międzynarodowe dupolencje , to nic innego , jak handel " ludzkim bydłem " A czy mówiłem Ci już coś o ACTA ? :) A Ty mi tu o jakiś ruskich aneksjach ględzisz :D

Rację ma Skornik :

skorn napisał(a): Ja mam. Trzeba głosowac na obecnie rządzących. Wtedy nawet ruskie nie będą potrzebne.

Banda czworga pochodzi dokładnie z tej samej dziczy chazarskiej i ma jeszcze " Resortowe dzieci " do dyspozycji.
W Kraju nad Wisłą ... lubią straszyć Ruskimi , szatanem , epidemiami , i destabilizacją ... cokolwiek miało by to znaczyć.

A wracając do sprawy :

https://1polska.pl/

Już 21 804 :D Naród się budzi , i żadna żydobanksterska propaganda , oraz akcje charytatywne , nie zatrzymają tego procesu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
8 lutego 2015r. o 7:45
Panna, czyli mam rozumieć, że za agresją sowiecką na Polskę w 1939r. stała „ chazarska dzicz” w porozumieniu z nazistami ( broń Boże, to nie byli Niemcy!), a łupnia nazistom , nie Niemcom w tej części Europy dali już Rosjanie. Natomiast "wyzwalanie" Polski zajęło Rosjanom coś około pół wieku? :D

4335
8 lutego 2015r. o 7:59
Niemcy , Rosjanie i My Polacy jesteśmy tylko biednymi Ludźmi. Ukraińcy też . Stefek Bandera również należał do handlarzy " ludzkim bydłem" Ważne są intencje. Powiedz mi , gdybyś miała władzę nad Światem , skrzywdziłabyś młodego Ukraińca , któremu od lat wkładają do głowy idee Stefana. A może młodego Ruskiego , któremu swego czasu powiedzieli , że wóda i mahorka dwa tysiące kilometrów na Zachód smakuje lepiej niż TU. I rower można ... wynaleźć u Niemca na strychu :D A może młodego Niemca , któremu powiedzieli , że potrzebuje przestrzeni życiowej. Kogo skrzywdzisz , pytam o intencje ? :)

~Iza niezalogowany
8 lutego 2015r. o 8:12
Odpowiem fragmentem poezji Broniewskiego ( komunistą był i powinien do Ciebie trafić ;) ):

Kiedy przyjdą podpalić dom,
ten, w którym mieszkasz - Polskę,
kiedy rzucą przed siebie grom,
kiedy runą żelaznym wojskiem
i pod drzwiami staną, i nocą
kolbami w drzwi załomocą -
ty, ze snu podnosząc skroń,
stań u drzwi.
Bagnet na broń!
Trzeba krwi!

/ Bagnet na broń/

4335
8 lutego 2015r. o 8:17
Dokładnie , kosy na sztorc :D

A tu jest sposób :

https://1polska.pl/

Kupą Mości Panowie ... i Panie. Kupy nikt nie ruszy :D

Odpowiedź jak zwykle wymijająca, Izo , ale zakładam , że nie chcesz kogokolwiek krzywdzić.

Miłego :)

~Iza niezalogowany
8 lutego 2015r. o 8:29
Wymijająca? :D

To pikuś w porównaniu z Twoją ekwilibrystyką słowną :D

Pozdrawiam :)
REKLAMA Villaro zaprasza