Ależ proszę Cię :) Przecież obie strony konfliktu były finansowane przez tą samą chazarską dzicz. To przecież również chazarska dzicz zorganizowała ostatnią październikową . Międzynarodowe dupolencje osobiście mam tam , gdzie ich miejsce ... wirtualnie , bo nie fizycznie :D Oni handlują całymi narodami i robią to od pokoleń ... między sobą. Dla nich jesteśmy " ludzkim bydłem " i niczym więcej. Wróg ludzkości , to zaledwie jeden procent populacji , czyli jakieś siedem milionów miliarderów jak Poroszenko. Nowoczesna arystokracja. Drzewiej bywało : " z tymi łapami chamie , to do gnoju " Dzisiaj się mówi " idź sobie pooglądać Taniec z gwiazdami , vois of poland , albo innego idola " :D
A przecież jest napisane , żadnych " cielców " i kiedy mówią do Ciebie szeptem , to krzycz na dachu :)
Całe międzynarodowe dupolencje , to nic innego , jak handel " ludzkim bydłem " A czy mówiłem Ci już coś o ACTA ? :) A Ty mi tu o jakiś ruskich aneksjach ględzisz :D
Rację ma Skornik :
skorn napisał(a): Ja mam. Trzeba głosowac na obecnie rządzących. Wtedy nawet ruskie nie będą potrzebne.
Banda czworga pochodzi dokładnie z tej samej dziczy chazarskiej i ma jeszcze " Resortowe dzieci " do dyspozycji.
W Kraju nad Wisłą ... lubią straszyć Ruskimi , szatanem , epidemiami , i destabilizacją ... cokolwiek miało by to znaczyć.
A wracając do sprawy :
https://1polska.pl/
Już 21 804 :D Naród się budzi , i żadna żydobanksterska propaganda , oraz akcje charytatywne , nie zatrzymają tego procesu :)