Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~ niezalogowany
8 lutego 2015r. o 20:05
~majętny Stef napisał(a): He, he. Zadyma na Ukrainie ma jeden pozytyw - Ukraińcy pokazują że można się odwrócić tyłkiem do rządu i olać pobór.
Coś pięknego.
Co myśli o tym Polski rząd? NATO już się boi takiego rozwiązania i próbuje "pokojowo" rozwiązać konflikt. Propaganda zachodu skutków nie odnosi.
A nasz rząd w knesejmie dalej głupieje bo myśli że Polacy pójdą się bić za obrzezańców ale im też kiedyś pokażą wała i do Zaleszczyk nie dojadą.

Dlatego trzeba ciągnąć ten konflikt do zmęczenia Ukraińców z jednej i drugiej strony aż społeczeństwo wybuchnie i da kopa UPAszenkom.

A wtedy przeżyjesz z milicyjnej plutonowskiej emerytury? Zamkną wysypisko w Trzebieniu,zabiorą pałki szturmowe i co w tedy.Śmietniki są ,,sprywatyzowane'',zbliżenie to oklep.I co wtedy kacapie? Putler,ambasada,klakierski portal da ci na chleb.Ot b
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~majętny Stef niezalogowany
8 lutego 2015r. o 20:33
~ napisał(a):
Śmietniki są ,,sprywatyzowane'',zbliżenie to oklep.

Słuszną linię ma nasza partia. "Sprywatyzowali" śmietniki aby nie dostał się do nich wrogi element.
Ku Chwale Oyczyzny!
10114
#alter nieaktywny
8 lutego 2015r. o 20:35
"Foreign Affairs" przewiduje upadek reżimu Putina. "Frustracja narasta"

Amerykański magazyn podkreśla słabość autorytarnego reżimu, o którym pisze, że jest "niezwykle kruchy". Oto w jego środku znajduje się Władimir Putin. Otoczony "żądnymi władzy lojalistami" z należącymi do tajnej policji i wojska. Inni, lojalni są tylko wobec Putina. Motyl w swoim tekście wskazuje, jakoby takie środowisko sprawiało, że "polityka traci swą skuteczność, a korupcja staje się rutyną".
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/foreign-affairs-przewiduje-upadek-rezimu-putina/kd1cj

[img=1423424104_6llq35m.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~koral niezalogowany
8 lutego 2015r. o 20:52

"~wypalony człowiek : O Putinie zaczyna się mówić jak kiedyś o Fidelu Castro a dzisiaj już z nim chcą rozmawiać , właśnie słuchałem wiadomości w TVP i mnie zajady zabolały ze śmiechu ,, nasi politycy byli na Majdanie reprezentując całą UE , a teraz nie są zaproszeni do stołu o rozmowach pokojowych na Ukrainie,, ... rozwiń całość
dzisiaj 19:19 | ocena: 86% na plus."
Podobnych opinii na onet jest mnogo :D

Większość Polaków popiera Rosję :D :D :D
~majętny Stef niezalogowany
8 lutego 2015r. o 20:58
Nie wiem czy Polacy popierają Rosję ale wiem że jak nasi politycy coś mówią to wiadomo że kłamią i kombinują.
To jest taki naturalny odruch ludzi ,że stają w opozycji do wroga wewnętrznego.
10114
#alter nieaktywny
8 lutego 2015r. o 21:00
~koral napisał(a):

Większość Polaków popiera Rosję

Skąd te puste brednie? może jakieś statystyki? czy tylko tak z kilku komórek mózgowych ;) taki sobie joke :)

Ubecy, SBecy, milicjanci, kilku byłych prominentów, kilku uśpionych szpiegó i emerytowane trepy? to będzie zaledwie z kilka procent? może 2%? hehe

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10592
#bieda nieaktywny
8 lutego 2015r. o 21:01
~koral napisał(a):

Większość Polaków popiera Rosję :D :D :D

A ty jak popierasz to możesz dołączyć do separatystów to i może zarobisz parę rubelków od Putinka. :P
~koral niezalogowany
8 lutego 2015r. o 21:13
bieda napisał(a): A ty jak popierasz to możesz dołączyć do separatystów to i może zarobisz parę rubelków od Putinka. :P

Pieniądze dla mnie nie mają wartości :D
Po co mnie tam na wojnie, tu jest dobrze :D :D

politykujcie, Alterowicz uparty jesteś , mam nadzieję, że nie jesteś przewodniczącym Związku Ukraińców w Polsce w naszym powiecie.
Dobranoc wszystkim pokojowo nastawionym.

Zmoderowano 08.02.2015 godz.21:45 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo