Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2900
#falco nieaktywny
8 lutego 2015r. o 22:12

na dobranoc... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10592
#bieda nieaktywny
8 lutego 2015r. o 22:15
~majętny Stef napisał(a): Nikt nie wie po co Putin ma atakować Polskę, oprócz niektórych subiektywnych.
Polska i tak już jest bankrutem i sama się zniszczyła.
Pozostały tylko lasy.

bliżej granicy NATO tym lepiej tak jak chcą mieć Kaliningrad. Rurociąg po dnie Bałtyku, później sie zrobi trzy następne drogą lądową.

Zmoderowano 09.02.2015 godz.20:51 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~koral niezalogowany
8 lutego 2015r. o 22:55
Z tego co dzisiaj obserwuję na Ukrainie to separatyści są słabsi, więc coś te wasze teorie nie są poparte faktami.
Jeżeli chodzi o mnie, to nie powinniśmy pomagać banderowcom mordować niewinnych Rosjan. Bombardowanie miast na wschodzie Ukrainy, kwalifikuje się pod Trybunał Europejski a nie brać bandytów do Unii.
Coś wam już całkiem w tych deklach pomieszało.

Zmoderowano 09.02.2015 godz.20:52 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
211
skorn
8 lutego 2015r. o 23:51
Zrobić referendum we wschodniej Ukrainie, niech lud banderowsko-sowiecki zdecyduje, czy chce autonomii czy nie.

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 lutego 2015r. o 7:34
Taa . A tzw. " wolny " świat z radością takie referendum uzna . Przecież nawet Alterowicz i Iza do dzisiaj mówią coś o aneksji Krymu , gdzie ponad 90 % ruskich / nie ruskich chciało do Niedźwiedzia . Pewnie , że to mogło by skończyć niepotrzebną wojnę. Ale ja mam wrażenie , że łżesz elity tej nieszczęśliwej planety , jak w latach trzydziestych szykują się do następnego wykrwawienia Europy. Miejmy nadzieję , że szczątki klasy średniej w Europie i kanapowi generałowie Putina ... nie pozwolą na to.

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13021
eto
9 lutego 2015r. o 15:15
Dzień dobry Falko-wicz :D :D

Nie oglądałem wiadomości, bo nie było czasu i nie za bardzo się orientuję w temacie.
Zaraz to nadrobię.
W spawie Ukrainy, Unii i Rosji, to myślę, że najlepiej byłoby stworzyć nowy twór Unię Euroazjatycką tj. obecna Unia Europejska i Unia Euroazjatycka Putina.
Taki sojusz uniknąłby konfliktów zbrojnych na naszym kontynencie. Stworzyć jeden demokratyczny parlament i wspólnego prezydenta.
A Ameryka niech sobie miesza gdzie chce, tylko nie w Europie.
Byłyby dwa mocarstwa, które kontrolowałyby cały Świat.
A tak, jak się w tej chwili dąży do upadku Rosji, zostanie tylko Ameryka i ona będzie rządzić na Ziemi.
Czy to będzie dobrze? Nie sądzę.
13021
eto
9 lutego 2015r. o 17:09
Zaraz od komuchów, czas zmienić poglądy.
Oglądałeś Spotkanie z Bosakiem?
Pomysły socjalistów na socjalne emerytury, ale z komunistami nic nie chce mieć wspólnego.
I sam nie wiem co o nim myśleć, chociaż wrażenie jakieś robi, oczywiście wg, mnie na plus.
A czy rozwalą Rosję?
Myślę, że jak Napoleonowi i Hitlerowi się nie udało to i Ukrainie się nie uda, chociaż Polacy na Kremlu rządzili przez jakiś czas. :D :D
2900
#falco nieaktywny
9 lutego 2015r. o 17:41
nie widziałem bo nie miałem jeszcze na to czasu i prawdę mówiąc nie bardzo to ''mój klimat'' ;)
obejrzę to może się do tego odniosę chociaż widzę w nim delikatnie mówiąc, młodego człowieka nie bardzo chcącego pracować a kolejnego demagoga...

"bierz życie z każdym oddechem..."
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza