Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~majętny Stef niezalogowany
10 lutego 2015r. o 18:25
~ napisał(a): A co w tych skrzynkach chciałeś znaleźć berecie?.To nie wysypisko.

To po co o tych czarnych skrzynek szukają jak nic nie można w nich znaleźć?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10114
#alter nieaktywny
10 lutego 2015r. o 18:38
~majętny Stef napisał(a):
~ napisał(a): A co w tych skrzynkach chciałeś znaleźć berecie?.To nie wysypisko.

To po co o tych czarnych skrzynek szukają jak nic nie można w nich znaleźć?

Majętny przestań już pajacować z tymi skrzynkami. Dobrze wiesz, że tutaj tej odpowiedzi nie uzyskasz. Jest to w gestii Holandii i to oni to wyjaśniają.

Należy jednak oczekiwać rzeczy oczywistej czyli udowodnienia, że samolot został zestrzelony przez separatystów, a nawet dokładniej Rosjan. Tyle i tylko tyle. Jeżeli uważasz, że ktoś zwleka z wyjaśnieniem tej katastrofy to pisz zażalenie do króla Wilhelma Aleksandra. :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10 lutego 2015r. o 18:46
Nie do króla Wilhelma, nie do Malezji, tylko do Obamy :)

Może to prawda, może nie, ale ciekawe:

"Witam serdecznie wszystkich:)

Taka ,,ciekawostka” z onetowskich komentarzy…

,,~biurwa za Wasze podatki : Dowody … chętnie bym przedstawił dowody poszlakowe np. skany dokumentów, ale pewnie następnego dnia wywaliliby mnie z roboty a potem mialbym zarzuty prokuratorskie za ujawnianie dokumentów poufnych … ale tak ogólnie to mogę coś napisać … pracuje w państwowym urzędzie w dziale zajmującym się zezwoleniami na transport zwłok Polaków ze świata, wiecie, jak to w życiu: wypadki, choroby, jak ktoś umrze za granica to nie przywozi się delikwenta w bagażniku, są procedury, państwowe procedury … do meritum : ostatnio mamy prawdziwy wysyp Polaków zmarłych na Ukrainie, wszyscy co do jednego to ofiary wypadków komunikacyjnych, może tak jest a może … w 2012 na Ukrainie zmarło czy zginęło 15 Polaków, w 2013: 12 Polaków, w 2014: nagle 178 Polaków praktycznie wszyscy od lipca a w 2015 tylko do dziś już 43 …. od polowy 2014 jest tylko jeden powód śmierci : wypadek komunikacyjny … dodam ze 60% zmarłych pochodzi z okolic Braniewa, pieniężna itp oraz z okolic Wrocławia … a nazwiska 70 % maja końcówkę -ko … 95% to mężczyźni w wieku 18-40 lat … na każdym formularzu z wypadkiem komunikacyjnym jest kategoryczny zakaz otwierania trumien … moi drodzy, wnioski wyciągnijcie sobie sami ,"
10114
#alter nieaktywny
10 lutego 2015r. o 18:50
~majętny Stef napisał(a):
,,~biurwa za Wasze podatki :

Co to za źródło informacji? Też się masz na co powoływać? Na forum dyskusyjne? Przestań, przestań :) hehe

2900
#falco nieaktywny
10 lutego 2015r. o 18:52

dla przypomnienia ... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10 lutego 2015r. o 18:54
Przecież napisałem że nie wiem czy to prawda.
Państwo istnieje tylko teoretycznie a ludzie wierzą że jest niepodległe.
Jak oni wierzą to ja nie mogę wierzyć? :)
W ogóle co to jest za technologia - "podpieranie linkami"?
Nawet gdyby była to prawda to i tak nie uwierzysz bo link to będzie propaganda Ruska a prawdziwe linki są tylko z Kijowa
10114
#alter nieaktywny
10 lutego 2015r. o 18:57
~majętny Stef napisał(a): Przecież napisałem że nie wiem czy to prawda.

Na tym poprzestańmy :)

10 lutego 2015r. o 19:05
Ty naprawdę myślisz że wchodzę tu dla ciebie? To źle myślisz ;)
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza