#Pannazdzieckiem nieaktywny 15 lutego 2015r. o 16:56
A ja mam dla Was ciekawy dokument wyjaśniający wydarzenia na Ukrainie. Występuje tutaj multum mądrych Ludzi , którzy znają historię i potrafią opisać zjawiska.
Radzio Wszędobylski miał rację mówiąc u Sowy o tym lodzie :D Teraz zastępuje go Schetyna , ale gra na tych samych skrzypcach.
Putin i Rosjanie są ostatnią deską ratunku przed wilkami z Wall Street. Rozpieprzyli już swój kraj , i połowę świata. Polskę połknęli przy okazji , a teraz szykują się do generalnej roz...pierduchy w Europie. Módlmy się , aby kanapowi generałowie Putina nie dali się sprowokować.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
zawieszenie broni na Ukrainie jest "ogólnie przestrzegane". Organizacja poinformowała jednak o ostrzale Debalcewa, a także Doniecka i okolic Ługańska.
OBWE twierdzi przy tym, że zawieszenie broni nie było naruszone koło Mariupola. Jednak ukraińskie oddziały tam walczące informowały o porannej próbie szturmu pozycji w okolicach tego miasta, we wsi Szyrokino. "
~Artowski Darek he he niezalogowany 15 lutego 2015r. o 20:18
Alter, coś Ci nie wychodzi, ten bojkot, nikt tych twoich linków nie czyta.
Oglądałem ten film o Obamie i teraz już wiem o co chodzi Ameryce.
Niestety Alter jest po złej stronie :P
"Bij swoich, żeby obcy się bali". Stara moskiewska zasada ma się świetnie
Co dziś w Rosji piszczy? Moskwa gaśnie. W Rosji popularne tu po aneksji półwyspu ukraińskiego podnoszące na patriotycznym duchu hasło "Krymnasz!" ustępuje smutnej prawdzie "Kryzysnasz".