Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

13021
eto
15 lutego 2015r. o 9:42
~ napisał(a): Dzieciaku ,nie wypisuj pierdół. ! Daj se siana .

Co Ci się nie podoba, gdzieś skłamałem?
Wszystko to prawda, a ludzie ponoć chcą prawdy.
Czyżby tylko Polakom pasowała wasza prawda, a moja to już nie?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
15 lutego 2015r. o 9:45
Dobrze napisałeś eto. :)
~ niezalogowany
15 lutego 2015r. o 13:46
http://www.naszdziennik.pl/polska-kraj/128771,rosjanie-upamietnia-kata.html

Nigdy nie zapomnimy co zrobiliście polakom.

Zmoderowano 15.02.2015 godz.14:55 - powód: offtop (moderator)
9984
#gover nieaktywny
15 lutego 2015r. o 14:15
Pannazdzieckiem napisał(a):
Cóż jeszcze Ci trzeba , cieciu bez twarzy , jeśli nie świadectwa , gościa co przysięgał Watykanowi i ... się zreflektował ?

Podobnie jak Palikot i wielu innych - Jaruzelski, Oleksy..., i caly Komitet Polityczny PZPR. Mysle, ze niedlugo w niebie spotka sie caly Komitet Polityczny, i Biuro Polityczne, ktore sie zreflektowalo.
~Iza niezalogowany
15 lutego 2015r. o 14:58
http://andrewmichta.salon24.pl/631787,sprawa-ukrainy-to-gra-o-przyszlosc-nato

Ciekawa ocena sytuacji na Ukrainie i ciekawe komentarze pod tekstem.

Miłego :)
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2015r. o 15:17

Wiadomości › Tylko w Onecie Obserwuj1635
Onet
13 lut, 18:02
Polscy zwolennicy separatystów z Ukrainy zabierają głos
Marcin Wyrwał Dziennikarz Onetu
Obserwuj255

Nie wszy­scy Po­la­cy wspie­ra­ją wła­dze w Ki­jo­wie w woj­nie z Rosją. Oka­zu­je się, że część na­szych ro­da­ków sym­pa­ty­zu­je z pro­ro­syj­ski­mi se­pa­ra­ty­sta­mi. Ich zwo­len­ni­cy mówią o jed­no­stron­nym prze­ka­zie me­dial­nym i po­mi­ja­niu "nie­wy­god­nych" fak­tów. Jakie to fakty? Media przy­chyl­ne se­pa­ra­ty­stom in­for­mo­wa­ły m.​in. o tym, że na Ukra­inę przy­był trans­port z pol­ski­mi czoł­ga­mi. Mó­wio­no także, że po stro­nie władz ukra­iń­skich wal­czą pol­scy na­jem­ni­cy.

tylko chichotać bo zaraz ktoś napisze że to ''propaganda''
:D
oczywiście nie bardzo ''wygodna'' bo taka jest tylko i wyłącznie ta własna jako jedyna słuszna... :D

komentarze?...warto poczytać ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~majętny Stef niezalogowany
15 lutego 2015r. o 15:26
Axel pierdzieli trzy po trzy.
Polacy nie są prorosyjscy ale są antyknesejmowi.
Wcale nie potrzeba ruskich agentów ,wystarczy rozgoryczenie ,młodych na emigracji i w kraju.

Jeżeli rząd nie dotrzymuje 90% obietnic (jak nie więcej) i kłamie to dlaczego ma mówić całą prawdę o konflikcie ukraińsko rosyjskim?
Człowiek korzystający z mediów wie że te proukraińskie wystąpienia to bujdy, że rząd jest do niczego, że chce wojować z Rosją i bezpieczeństwa nam na pewno nie zapewni jak coś się stanie.

Wczoraj zapalił się most na Wiśle. Strażacy nie potrafili go ugasić.
Strażacy mają za zadanie sprawdzać bezpieczeństwo pepoż obiektów strategicznych na wniosek państwa a tam wczoraj deski się zapaliły bo zrobili sobie pod mostem skład rzeczy łatwopalnych.
No i tak się nami rząd zajmie jak tym mostem w Warszawie.
~ niezalogowany
15 lutego 2015r. o 15:26
falco napisał(a):
Wiadomości › Tylko w Onecie Obserwuj1635
Onet
13 lut, 18:02
Polscy zwolennicy separatystów z Ukrainy zabierają głos
Marcin Wyrwał Dziennikarz Onetu
Obserwuj255

Nie wszy­scy Po­la­cy wspie­ra­ją wła­dze w Ki­jo­wie w woj­nie z Rosją. Oka­zu­je się, że część na­szych ro­da­ków sym­pa­ty­zu­je z pro­ro­syj­ski­mi se­pa­ra­ty­sta­mi. Ich zwo­len­ni­cy mówią o jed­no­stron­nym prze­ka­zie me­dial­nym i po­mi­ja­niu "nie­wy­god­nych" fak­tów. Jakie to fakty? Media przy­chyl­ne se­pa­ra­ty­stom in­for­mo­wa­ły m.​in. o tym, że na Ukra­inę przy­był trans­port z pol­ski­mi czoł­ga­mi. Mó­wio­no także, że po stro­nie władz ukra­iń­skich wal­czą pol­scy na­jem­ni­cy.

tylko chichotać bo zaraz ktoś napisze że to ''propaganda''
:D
oczywiście nie bardzo ''wygodna'' bo taka jest tylko i wyłącznie ta własna jako jedyna słuszna... :D

komentarze?...warto poczytać ;)

A czemu się dziwisz? Wy kacapy to kogo popieracie ? Że wy kacapy naszych w Katyniu także propaganda.?Że naszych na Sybir to także .Prawda ? Ot durak !
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza