Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Refleksje Burmistrza
~zdziwiony niezalogowany
7 marca 2014r. o 10:05
A może by tak przeprosić ludzi ,których się zgnoiło i zaproponować im współprace - bo skoro stanowili zagrożenie dla fotela burmistrza to może mają pomysły na rozwój gminy ?. Jak ktoś się boi konkurencji to jest słaby albo się pogubił?, Szczerbień jak by w porę zmienił doradców - pochlebców to być może rządził by do tej pory?. Panie burmistrzu nie robić zdziwionej miny tylko wyjść do ludzi a nie udawać, że jest się z ludźmi bo tak na prawdę to pan gardzi ludźmi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1402
#tymon nieaktywny
7 marca 2014r. o 10:05
A ja zapraszam Pana Burmistrza ponownie do szkoły podstawowej na lekcje języka polskiego. Cytat:
"Atakującym nie towarzyszy refleksja, którym obce są zasady demokracji."
~Jarząbek niezalogowany
7 marca 2014r. o 10:31
Kochany Panie Burmistrzu niezastąpiony nasz wodzu prowadź nas do sukcesów bo w naszej ukochane Gminie żyje się nam jak w Ameryce, wszyscy jesteśmy szczęśliwi i bogaci ,pracy mamy tyle że nawet nie mam czasu napisać tego komentarza.Życzę Panu dużo zdrowia i dożywotnio sprawowania władzy .To Ja Jarząbek . :P :P :P
~mieszkanka N-ca niezalogowany
7 marca 2014r. o 11:02
Muszę wyrazić swoją opinię na temat N-ca i zarządzania nim Jest tragedia!!!! nie dzieje się tutaj nic Niebawem miasto zostanie miastem emerytów bo wszyscy młodzi ludzie stąd uciekają - i wcale im się nie dziwie sama bym to zrobiła ale nie mam takiej możliwości I najbardziej szkoda mi dzieci i młodzieży Oni po prostu się tu nudzą Żeby zafundować im jakąś rozrywkę trzeba dziecko wieźć do Bolesławca Nie ma żadnych zajęć, dzieciaki nie mają co z sobą robić i szwendają się w wolnym czasie po "wiadukcie" a małe dzieci nawet nie mają porządnego placu zabaw Miejsca jest sporo Dlaczego basen można wybudować na wiosce a nie można zrobić tego w mieście - małym bo małym ale mieście Czy nie można by było zrobić dzieciakom jakiś skatepark ruszyć mózgiem i zorganizować jakieś zajęcia dodatkowe i w końcu zagospodarować porządnie park w którym znajduje się teraz pseudo plac zabaw No nie lepiej było postawić garnek sikający wodą - wstrętny nawiasem mówiąc :) Skoro nie potrafią zorganizować tego teraźniejsze władze to wniosek jest jeden trzeba wybrać kogoś nowego kto w końcu coś zrobi. mojego głosu Pan Relich na pewno nie otrzyma
~BRUTUS/ niezalogowany
7 marca 2014r. o 11:10
I parking i 2 drzewka przed domem kultury za 120 000zł jeżeli mam złe info to proszę mnie poprawić bo może mnie ktoś w błąd wprowadził,a nie chce plotek siać.
~cynik niezalogowany
7 marca 2014r. o 11:31
Relich przez 7 lat obiecywał pewnej parafii pomoc której nigdy nie zrealizował ale teraz na imprezę zdążył się wprosić żeby pokazać się przed wyborami.
~pod publiczkę niezalogowany
7 marca 2014r. o 11:39
wszystko jest pod publiczkę nawet mammobus musi być przy urzędzie zamiast przychodni
~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 12:34
~MCM napisał(a): nijak się ma wpisywanie nazwiska pani sołtys kolejna brzydka insynuacja tak nie powinien robić burmistrz a przede wszystkim dżentelmen.

proć znaczy po czesku dlaczego, ktoś się nieźle napracował, żeby znaleźć taką analogię i dokopać w ten sposób nie tylko Pani Sołtys Wykrot ale również samym Wykrotom. Oczywiście oficjalna wersja jest taka, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Można nawet pójść dalej i zaryzykować, że burmistrz nie zna nazwisk wszystkich sołtysów. Mi jednak "towarzyszy refleksja", że ta zbieżność nie była przypadkowa, raczej jest efektem studiów nad psychologią zarządzania (manipulowania).

I jeszcze jedno: bolec.info to nie RussiaToday. I całe szczęście :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.