Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Związek lub nie z starszą kobietą

~zakochany niezalogowany
15 marca 2014r. o 21:18
Witam jak myślicie czy związek lub przelotny romans ma sens on 23 lata ona 29 mają dobre relacje między sobą ona jest w związku z innym mężczyzną ale on ją zaniedbuje, czy zaproponować jej coś więcej jak myślicie miała by ochote?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 marca 2014r. o 22:36
W jakim ona jest związku? Małżeńskim, czy tylko jej się wydaje, że to związek. Jezeli ją zaniedbuje pod każdym wzgledem, a nie są małżeństwem, to zaproponuj jej coś lepszego.
~ona niezalogowany
15 marca 2014r. o 22:39
Ja bym na Twoim miejscu,zaryzykowala. Czasami kobiety są w związku,tylko po to by nie być sama,a może Wam akurat było by lepiej razem,jak nie zdecydujesz się,to nie będziesz wiedział.
~ONN niezalogowany
15 marca 2014r. o 23:34
Sam poznałbym starszą kobietę . mam 28 lat :P
~ja niezalogowany
16 marca 2014r. o 6:51
Ciekawe, pewnie Ona powiedziala, ze ja partner zaniedbuje, stara spiewka jak chce sie pozdradzać, a jakos trzeba sie usprawiedliwic, no chyba ,ze jest naprawde tak zle wiec niech odejdzie od niego a czy Wam sie uda?? hmm,? inaczej jest byc z kims i przy kims na chwile a inaczej na zawsze i nie narzekac.
11412
#wojtek11 nieaktywny
16 marca 2014r. o 9:49
jak jest tak zle to niech sie rozejdzie a nie zdradza :> jak zdradza teraz to ciebie w przyszłości też zdradzi,jak ktoś tak robi to tego nie zmienisz,na początku będzie ok.normalka
~ niezalogowany
16 marca 2014r. o 10:15
wojtek11 napisał(a): jak jest tak zle to niech sie rozejdzie a nie zdradza :> jak zdradza teraz to ciebie w przyszłości też zdradzi,jak ktoś tak robi to tego nie zmienisz,na początku będzie ok.normalka

Masz rację.Zdrada" wchodzi "w krew.
~ROZMODLONY niezalogowany
16 marca 2014r. o 10:22
Sodoma i gomora proszę o usunięcie tego tematu godzi on w moje uczucia religijne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza