Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Związek lub nie z starszą kobietą

~?? niezalogowany
16 marca 2014r. o 15:19
Kurcze,mam nadzieje,ze "starsza" to starsza a nie "starsza" tz.stara majac te 29lat.
Bo jak to drugie to jestem zalamana,myslac o swoim wieku.... ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~BRUTUS/ niezalogowany
16 marca 2014r. o 15:22
~?? napisał(a): Kurcze,mam nadzieje,ze "starsza" to starsza a nie "starsza" tz.stara majac te 29lat.
Bo jak to drugie to jestem zalamana,myslac o swoim wieku.... ;)
Nie tyle ile masz tylko tyle na ile się czujesz.ja 42,a czuje się jak 26.
~ niezalogowany
16 marca 2014r. o 15:23
wojtek11 napisał(a): jak jest tak zle to niech sie rozejdzie a nie zdradza :> jak zdradza teraz to ciebie w przyszłości też zdradzi,jak ktoś tak robi to tego nie zmienisz,na początku będzie ok.normalka

jeszcze jej niczego nie proponował, a już mówisz, że zdradza.
211
skorn
16 marca 2014r. o 16:37
ojciec napisał(a): W ryja możesz zarobić i to solidnie jak się gościu dowie. Więc załatw sobie łóżko na telefon w szpitalu. Zdrada ma krótkie nogi, więc na bank masz wpiernicz. Na miejscu tego partnera już bym ci ryja skopał, zanim cokolwiek się zaczęło. Wara od czyjejś kobiety, znajdź sobie wolną. Mało w bolcu takich?

Ty, a twoja stara została w Bolesławcu? Siedzisz w tej Holandii i nie wiesz co sie w domu dzieje. : D

<i>
~ niezalogowany
16 marca 2014r. o 16:43
~ALA napisał(a): Jeżeli osobą nie wierzącą, to odpowiem Ci, że doprowadzisz do dramatu istniejącego małżeństwa z jego skutkami ( w tym tragedią ewentualnych dzieci). Każdy rozwód jest decyzją bardzo złą.
Zastanów się wcześniej, czy w związku małżeńskim z osobą rozwiedzioną w przyszłości będziesz dozgonnie szczęśliwy ????

Alu czasem lepiej się rozstać niż wzajemnie katować. Bywa że rozwód jest najlepszą decyzją, dla dzieci też.
2900
#falco nieaktywny
16 marca 2014r. o 16:58
Spotyka się dwóch kolegów na ulicy.
cześć stary...lubisz ,,czworokąty,,?
jasne...też są fajne
to pędz do domu to chociaż na trójkącik się załapiesz

;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Papuga niezalogowany
16 marca 2014r. o 17:05
~majętny Stef napisał(a): Jak nie wiesz co robić to zaprenumeruj Bravo Girl

Dobre :D
2884
ela
16 marca 2014r. o 17:11
Dlaczego chce się pan rozwieść z żoną - pyta sędzia.
Bo mi nie odpowiada pod względem seksualnym.
Dziwne - mówi sędzia. Wszystki mężczyznom w naszym mieście odpowiada, a panu jednemu nie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza