Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Związek lub nie z starszą kobietą

~ niezalogowany
16 marca 2014r. o 19:15
fobiak napisał(a): popraw mnie o ile sie myle
z tego co sie obeznalem, to nauczycielkom nie wolno sie z uczniami zadawac

Są pewne wyjątki. W tym wypadku nauczycielka ma wręcz obowiązek się z uczniem zadawać :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
16 marca 2014r. o 20:17
tzn. jak to jest?? starsza płaci młodszemu czy na odwrót??
BTW za pieniądze to trzeba podatek odprowadzić ;)
2161
#fobiak nieaktywny
16 marca 2014r. o 20:26
przeciez to jest oczywiste, ze ze strasza jest lepiej
starsza podczas kocham bolec.info daje z siebie wszystko bo mysli, ze to juz ostatni raz
~ niezalogowany
16 marca 2014r. o 20:32
Nie wtracaj sie w taki zwiazek.Ja sie w Kocham Bolec.Info ilem i zaluje,dokladnie dzisiaj taka pogonilem po 7 latach bycia razem.

Zastosowana autokorekta

~ja niezalogowany
16 marca 2014r. o 21:02
Sama roznica wieku, w dodatku taka mala nie jest zla, problem chyba tkwi gdzie indziej, znam osoby,ktore tez przechodzily taka fascynacje, oboje w zwiazkach, kobieta potrzebowala sexu bo maz byl daleko, ale gdy maz wrocil milosc do kochanka ustala, ustala tez nagonka na owego meza. Wiec sie chlopie zastanow tak na chlopski rozum czy za pare lat z toba sie tez nie bedzie nudzic i czy jak mina Wam motyle w brzuchu to nie zapragniesz miec mlodszej a ona starszego dojrzalego....ludzie sa wyrachowani a w szczegolnosci kobiety
2884
ela
16 marca 2014r. o 21:50
fobiak napisał(a): starsza podczas kocham bolec.info daje z siebie wszystko bo mysli, ze to juz ostatni raz

Starają się oboje. Ona myśli że to ostatni raz, bo zejdzie z rozkoszy, a on nie wie czy będzie jeszcze mógł;)
~ niezalogowany
16 marca 2014r. o 23:13
~majętny Stef napisał(a): Jak nie wiesz co robić to zaprenumeruj Bravo Girl

Brawo Stef, to naprawdę fajny pomysł ;)
11651
#unia365 nieaktywny
16 marca 2014r. o 23:23
kochały się dwa słonie

na patefonie

a jeden do drugiego

TY MÓJ KOLEGO :*

ta ram tam tam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza