Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dwóch do Europarlamentu
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 marca 2014r. o 22:46
PanM napisał(a): ...Twój Ruch z założenia jest odpolityczniony .
...

:D :D :D Nie wiedziałem , że taki z Ciebie żartowniś Przemuś. :)

Drodzy Państwo , nie ma się czym ekscytować :) Ta pseudodemokracja za siedem kołałełrasów kneblujących pysk łełropłłamentarzystom jest tak pomyślana , aby ... jak mawiają mądrzy ludzie , a w szczególności pan Bloom ... "nic nie jest tak głupie , aby nie mogło być rozpatrywane przez tą Izbę" .

Fasada demokracji , pic na wodę fotomontaż , ale kasa niezgorsza. Oczyma wyobraźni, której nie posiadam, widzę jak p Nowak , jako ten lew o interesy Bolesławca walczy. Znaczy się dostaniemy więcej " korzystnych kredytów " , czy mniejsze podatki będziemy płacić w skutek nowakowej boskiej interwencji ?

Ludzie , opamiętajcie się , to tylko gra pozorów :)

Mirek , to dobry pomysł , dać każdemu po milion , a co to u nas drukarni nie ma ? A myślicie , że skąd się biorą pieniądze na europosłów ? ... ze składek członkowskich ? , skoro cała Europa to bankrut ?

Dobrej nocy Państwu życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 marca 2014r. o 22:48
A mojego głosu Nowak nie ma i nie będzie miał nigdy.
~ niezalogowany
19 marca 2014r. o 22:50
Nowak ma takie szanse na zostanie europosłem jak Ukraina na odzyskanie Krymu.
~ niezalogowany
19 marca 2014r. o 22:58
Niech się mury pną do góry,już niektórym świta zapach pełnego koryta.
~Widz niezalogowany
20 marca 2014r. o 5:10
Typowo Polskie i takie swojskie.Napluć po cichu sąsiadowi do zupy i opowiadać o tym całe życie z satysfakcją.
Niech startują , przecież są obaj z Bolesławca.Nie musimy być zapyziałym grajdołem .
2161
#fobiak nieaktywny
20 marca 2014r. o 10:40
~mir.ko napisał(a): dajcie mi mln zł i posade. bede wam nezmiernie wdzieczny i dłużny do konca zycia. zadbam o boleslawiec hahha

czy ty wiesz chociaz dlaczego mnie wysmiales, zaloze sie z toba, ze nie wiesz. nie mozesz wiedziec, wyczytales gdzies, ze roj much, ma krazyc tylko przy jednym goownie i tego nie wolno zmieniac, o pszczolach przelatujacych obok jeszcze nic nie czytales i nie wiesz, ze one maja swoj roj i w goownie sie nie babrza. z domu wyniosles, ze polityka smierdzi i wyciagnales wnioski, ze bedziesz glosowal na tego kto sie zajmuje smrodem, czuc to od niego i jest z tego znany, wiec trzeba na niego oddac glos a nie na kogos, kto moze to goowno posprzatac, czyli zabrac im srodki do zycia albo jak wolisz tzw. koryto. zreszta mozesz wybierac kogo sie tobie podoba bo masz wolny wybor, oczywiscie tobie sie tylko tak wydaje, bo skad ty to mozesz wiedziec. mozliwosc wyboru jest ograniczona do tego co w danym czasie jest oferowane i tym nalezy sie zadowolic, z jednej strony nie da sie podwazyc tego, ze oferty sa coraz wieksze i mozna wiecej wybrac ale przygladajac sie dokladnie dochodzimy do wniosku, ze wybralismy to samo, nie znajduje to odzwierciedlenia tylko w konsumpcji ale i w innych dziedzinach zycia codziennego. rola konsumenta jest ograniczona ramami i podlega regulacjom, wolnosc wyboru wartosci, ktore moga miec jakiekolwiek znaczenie kurczy sie do minimum.
wybierasz jakiegos tam blondyna, rudego czy lysego i przkladowo rudy, ktory zwyciezyl jedzie do andzeliny zebrac o kredyt bo brakuje mu na premie i nagrody dla roju. w ostatnim przelewie przez pomylke dopisal o osiem zer za duzo, chca byc najwiekszym ratownikiem unijnym. zabiegana andzelina, mowi do niego chodz tu na bok, chlastaj, dzisiaj zaczynasz od ostatniego kregu i konczysz na pepku, tylko szybko bo za dwie minuty mam spotkanie z holla.de, co ty robisz tam na dole idioto, nie przez pampersy.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 marca 2014r. o 12:30
:D :D :D Pisz z fontami , proszę Cię.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
20 marca 2014r. o 12:47
fobiak napisał(a): zabiegana andzelina, mowi do niego chodz tu na bok, chlastaj, dzisiaj zaczynasz od ostatniego kregu i konczysz na pepku, tylko szybko bo za dwie minuty mam spotkanie z holla.de, co ty robisz tam na dole idioto, nie przez pampersy.

Tak to jest, kiedy ktoś ma kłopoty ze swoją "wybujałą wyobraźnią", i wymyśla takie bezsensowne pierduty bez głębszej treści. :D

Dopisane 20.03.2014r. o godz. 12:47:

PanM napisał(a): Twój Ruch z założenia jest odpolityczniony .

totalne parabolum fikcium dirdium, hehe :)

PanM napisał(a):
Zatem prosimy nie odnosić się w komentarzach do Janusza Palikota a bezpośrednio do nas

To wybierzcie innego lidera, inną partię, jak na razie nie uda się wam uniknąć skojarzeń. I to jest uprawnione :) Dziwi mnie to odcinanie się od J.Palikota, przecież od zawsze bronił PanM jego politykę. Teraz nagle zaczął on wam przeszkadzać w wyborach.

Znam Pana Nowaka, i znałem z tej dobrej strony, jeżeli wystosuje swoje sprostowanie, w którym zrezygnuje z powiązań z twoim ruchem i J.Palikotem to wybaczę mu ten mezalians i zagłosuję na niego :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.