Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Piotr Żak: To ja napisałem
~ niezalogowany
23 marca 2014r. o 19:19
Proponowalbym nie łączyć felietonu Łętowskiego z tamtym portalikiem bo Bermard opisał szerokie zjawisko z jakim spotykamy się każdego dnia we wszystkoch dziedzinach życia. Akurat nie wina Łetowskiego że nasuwają się jednoznaczne skojarzenia.
Z całą pewnością właściciel tamtego portalu już złożył doniesienie do prokuratury na właściciela "bobrzan" o zniesławienie. Ale kiepskie jego szanse...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 marca 2014r. o 19:56
~xyz napisał(a): emem-owi pewnie nie wypada ;) to może ja podam jak nie usuną

http://bobrzanie.pl/2014/03/20/letowski/istotne-informacje-prostytucja

dzieki. dobry tekst uszyty na miare ;)
~echi niezalogowany
23 marca 2014r. o 20:06
~MrWhite napisał(a): Osobiście nie lubię go :P ale niesamowicie podoba mi się jak pięknie was kołuje i w cuglach wygrywa :) używając nowoczesnych technologii i prawa.

A ja za to go polubiłam. I też lubię sobie poczytać, jak wam sprawia lomot, elgancko technicznie, zgodnie z prawem. :P

Zmoderowano 01.04.2014 godz.0:10 - powód: nazwisko (moderator)
670
ramaj
23 marca 2014r. o 20:19
http://bobrzanie.pl/2014/03/20/letowski/istotne-informacje-prostytucja

Swoją drogą to przyganiał kocioł garnkowi
~ niezalogowany
23 marca 2014r. o 20:24
ramaj napisał(a): http://bobrzanie.pl/2014/03/20/letowski/istotne-informacje-prostytucja

Swoją drogą to przyganiał kocioł garnkowi
No,cos w tym jest.
2161
#fobiak nieaktywny
23 marca 2014r. o 21:32
emem napisał(a):

To raczej zalosne - male miasto, ludzie sie boja, ze ich ktos obsmaruje. Dobrze opisal to Bernard w tekscie o dziwce, ktora rzadzi w miescie ;)

no boje sie bo synus sie poskarzy ojcu i bedzie po mnie
a ten jego artykul nie ma zadnej wartosci merytorycznej, porwal sie z motyka na ksiezyc, nudne jak flaki z olejem, pisze nie na temat o dziwce a ma na mysli prostytutke, tutaj jest roznica pomiedzy zawodem, hobby i udzielaniem spolecznym

~Andy niezalogowany
23 marca 2014r. o 23:32
Wyszkolona przez lata kobieta z przedrostkiem vice, która nawet nauczyła się właściwie koniugować czasowniki i jej wysoce wykształcony mąż hejtują sobie anonimowo na komputerku jak małe dzieci. Zawiść? Małostkowość? Ciasnota umysłowa? Oto pytania na które nie znajduję zadowalającej odpowiedzi.
~też tylda niezalogowany
23 marca 2014r. o 23:43
~Andy napisał(a): Wyszkolona przez lata kobieta z przedrostkiem vice, która nawet nauczyła się właściwie koniugować czasowniki i jej wysoce wykształcony mąż hejtują sobie anonimowo na komputerku jak małe dzieci. Zawiść? Małostkowość? Ciasnota umysłowa? Oto pytania na które nie znajduję zadowalającej odpowiedzi.

A Ty dlaczego ANONIMOWO "hejtujesz"? Z zawiści, z małostkowości, z ciasnoty umysłowej? A może ze strachu i braku "wyszkolenia"???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!