Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry mechanik

7133
#MeSa nieaktywny
7 września 2014r. o 22:51
~ napisał(a): Łeński na POMie. Mam tylko telefon (nie wiem czy aktualny): 503023504

Dziękuję ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~A niezalogowany
8 września 2014r. o 10:10
Witam, kogo polecacie do wymiany progów?? Pytałam w kilku miejscach, ale nie jestem pewna gdzie się odważyć zostawić auto, żeby było porządnie zrobione.
~ niezalogowany
8 września 2014r. o 19:18
Czy w Bolcu lub okolicach zrobię diagnostykę silnika w nissanie? Tylko nie potrzebuję czarodzieja, a mechanika co ma komputer i zna się na japończykach. Ktoś coś wie?
~zadowolona niezalogowany
8 września 2014r. o 20:22
~A napisał(a): Witam, kogo polecacie do wymiany progów?? Pytałam w kilku miejscach, ale nie jestem pewna gdzie się odważyć zostawić auto, żeby było porządnie zrobione.

proponuję podjechać do Łąki.tam Ci to zrobią porządnie.chcesz to poszukam nr tel do nich.
~xxx niezalogowany
8 września 2014r. o 23:16
A co powiecie o mechaniku na ul.Lubańskiej Dawid D.Polecacie?
~ niezalogowany
8 września 2014r. o 23:25
~xxx napisał(a): A co powiecie o mechaniku na ul.Lubańskiej Dawid D.Polecacie?

nie polecam
~ niezalogowany
8 września 2014r. o 23:49
Dlaczego nie,można coś więcej...
~ niezalogowany
9 września 2014r. o 10:25
~zadowolona napisał(a):
~A napisał(a): Witam, kogo polecacie do wymiany progów?? Pytałam w kilku miejscach, ale nie jestem pewna gdzie się odważyć zostawić auto, żeby było porządnie zrobione.

proponuję podjechać do Łąki.tam Ci to zrobią porządnie.chcesz to poszukam nr tel do nich.

To poproszę o numer :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza