na pewno nie polecam firmy JORYC.Potrafią tylko odwalić fuszerkę i nic więcej,liczy się dla nich tylko wyłudzenie jak najwięcej kasy!! Recepcjonistka P.Magda zgrywa największą znawczyni a wie o samochodach tyle co i nic! Tylko się wymądrzać umie.
~duch extazy niezalogowany 11 września 2014r. o 12:32
moje doświadczenie z mechanikami z Bolesławca to w skrócie ( BĘDZIE PAN ZADOWOLONY ) jest warsztat i nic nie zrobione tylko bajki opowiadali zostałem oszukany tak oszukany,ale nie zapłaciłem za rzekomą robocizne,od tamtej pory trzymam się z daleka od warsztatów z Bolesławca,życzę wszystkim mechanikom i klientom dużo zdrowia w walce z wiatrakami.
na pewno nie polecam firmy JORYC.Potrafią tylko odwalić fuszerkę i nic więcej,liczy się dla nich tylko wyłudzenie jak najwięcej kasy!! Recepcjonistka P.Magda zgrywa największą znawczyni a wie o samochodach tyle co i nic! Tylko się wymądrzać umie.
hehe to prawda co napisał poprzednik w boleslawcu ze swieca szukac dobrego mechanika. wszędzie tylko naciągacze i partacze. Wystarczy spojrzeć jak zmieniają się mechanicy na warsztach, co wizyta kto inny. gosciu co olej silnikowy wlewa do korka od wspomagania i sie dziwi ze się przelewa?!!!??... albo nie da mi gwarancji na sprzeglo bo musze wg niego wymienic tez kolo dwumasowe za 2 tys?? (koło dwumasowe zostało ocenione przez 3 niezaleznych mechanikow i bylo w bardzo dobrym stanie i sprzęgło do dziś hula juz 1.5 roku.) albo wymieniali mi poduszke od amortyzatora i nie poskladali tak jak to powinno być i waliło jakbym wozil 20kg kartofli pod maską... a już nie wspomnę o wulkanizatorach jest taki jeden co chciał mi sprzedać opone która była po boku cieńka jak dentka... i uparcie wmawiał że to pojeździ i miał do mnie pretensje że jestem niezdecydowany a on ma dużo pracy haha, ja dziękuje za takich znawców. porażka. kto nie ma choć minimalnego pojęcia zawsze będzie ograbiony przez tych partaczy.oczywiście są też dobrzy mechanicy ale jest ich znikoma ilosć niestety zdecydowana większosc znanych warsztatow w okolicy to przemądrzałe gnojki nie mające zielonego pojęcia o mechanice albo co baedziej prawdopodobne celowo wciskają takie głupoty ludziom zeby zarobic (kto jelen ten sie nabierze) pozdrawiam
jeszze dodam tylko dodam do poprzedniego wpisu,- a pozniej wypadki - auto z niewyjasnionych przyczyn zjechalo na lewy pas albo do rowu.. z niewyjasnionych przyczyn czyli zle poskladane zawieszenie sie zerwalo albo jakas felerna opona zakupiona u ziutka w stodole strzelila..
a mechanicy oczywiscie bezkarni i nic im nie udowodnisz.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.