~ napisał(a): polecam kołodzieja na wojska polskiego i pająka na zabobrzu. zawsze konkretnie, jedynie problemem są terminy. odradzam dawny polmozbyt na kubika ci panowie wystawiają diagnozy rodem z kosmosu.....
tomii napisał(a): Mechanik od napędu lub zawieszenia LAND ROVER FREELANDER
Szukam kogoś kogo znacie???
Autkiem trzesie oraz huczy jakby łożysko.
moderator napisał(a):~kk napisał(a): Szukam kogoś, kto zna się na regulacji gaźnika samochodowego w Bolesławcu i okolicach; jeśli macie jakieś namiary to proszę o kontakt
~:) napisał(a): Dobry mechanik Adrian z Łąki na przeciwko Widzów za ABC rzetelny chłopak i zawsze jeżdżę do niego
~W P napisał(a):~:) napisał(a): Dobry mechanik Adrian z Łąki na przeciwko Widzów za ABC rzetelny chłopak i zawsze jeżdżę do niego
Teraz tam jeszcze pracuje Remik Igras . Znają się na robocie ??? Jakie ceny???[/c
WYMIENILI MI USZCZELKE POD GŁOWICA W 5 DNI , ZAPŁACIŁEM OKOŁO 300ZŁ ZA USZCZELKĘ I 480ZŁ ZA ROBOTĘ BO TRUDNOSCI BYŁY (NIBY) PO 2 TYGODNIACH ZNOWU WYWALIŁO USZCZELKE I WYPALIŁY SIĘ 2 TŁOKI , REKLAMACJI NIE UWZGLĘDNIONO, ZA NAPRAWĘ SKASOWANO MNIE 1100ZŁ , SPRZEDAŁEM AUTO ZNAJOMEMU, PO 3 MIESIĄCACH WYMIENIŁ SILNIK... MIŁA OBSŁUGA , ŁADNIE MAKARON NA USZY NAWIJAJĄ