Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry mechanik

116
#moderator nieaktywny
10 listopada 2014r. o 17:53
~andrzej1985r napisał(a): mam alfe 166 i potrzebuje dobrego mechanika który zajmuje sie autami z koncernu Fiata jest troche do zrobienia i zależy mi odpowiednim podejściu do tematu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 20:37
Darek miałem na myśli słupek silnika na ogłoszeniach alledrogo. ;)
116
#moderator nieaktywny
18 listopada 2014r. o 19:59
Gilbertt napisał(a): Witam potrzebuje namiar na jakiś dobry zaufany warsztat samochodowy co wymieni mi rozrząd w lagunie 1,8 ,da gwarancje na wykonaną usługe
11000
#Gilbertt nieaktywny
18 listopada 2014r. o 20:47
moderator napisał(a):
Gilbertt napisał(a): Witam potrzebuje namiar na jakiś dobry zaufany warsztat samochodowy co wymieni mi rozrząd w lagunie 1,8 ,da gwarancje na wykonaną usługe

ponawiam
~ niezalogowany
26 listopada 2014r. o 14:09
W kwestii mojego wspomagania o którym pisałem nieco się wyjaśniło po roku czasu. Okazało się, że szwankuje komunikacja pomiędzy pompą wspomagania a silnikiem i przez to zapala się kontrolka wspomagania, które się zawiesza. Muszę rozgrzać silnik, zgasić i zapalić ponownie aby wspomaganie zaskoczyło. Problem ten nie występuje w lecie ani na wiosnę a jedynie wówczas kiedy jest zimno. Okazało się, że bez wymiany lub regeneracji pompy wspomagania nie obejdzie się. Wymiana na nowa to spory koszt ale ile może kosztować regeneracja ? Jest to pompa hydrauliczno elektroniczna więc niemało zapewne. Czy znacie kogoś kto zajmuje się regeneracją takich pomp w okolicy ?
~ niezalogowany
28 grudnia 2014r. o 23:16
gdzie ustawie zapłon w golfie 1,4 znacie kogoś ,?
~witek niezalogowany
29 grudnia 2014r. o 0:30
~ napisał(a): W kwestii mojego wspomagania o którym pisałem nieco się wyjaśniło po roku czasu. Okazało się, że szwankuje komunikacja pomiędzy pompą wspomagania a silnikiem i przez to zapala się kontrolka wspomagania, które się zawiesza. Muszę rozgrzać silnik, zgasić i zapalić ponownie aby wspomaganie zaskoczyło. Problem ten nie występuje w lecie ani na wiosnę a jedynie wówczas kiedy jest zimno. Okazało się, że bez wymiany lub regeneracji pompy wspomagania nie obejdzie się. Wymiana na nowa to spory koszt ale ile może kosztować regeneracja ? Jest to pompa hydrauliczno elektroniczna więc niemało zapewne. Czy znacie kogoś kto zajmuje się regeneracją takich pomp w okolicy ?

http://kozuchow-regeneracja-lubuskie-417.naprawa-przekladni.pl/lubuskie.html

~robraf niezalogowany
29 grudnia 2014r. o 1:05
jak nie ma sprezania to albo nie masz juz pierscieni, albo zawory sie nie zamykaja wogole.... sprawdz glowice, zdejmij pokrywe i ozbaczy czy nie masz czegos peknietego ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy