Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Inteligencja potrafi rozpoznać żart :D
Inteligentny człowiek żartuje inteligentnie, taktownie, aby przy tym nikogo nie obrazić, nie urazić. Nie tak, jak się żartuje pod budką z piwem.
Panie Cezary , czy czuje się Pan urażony , jak ten chłystek sugeruje ? My prawdziwi faceci nie boimy się swoich poglądów , nawet wtedy , kiedy są spaczone. Swój numer telefonu już podałem . Nazywają mnie Piotr Różański , Bielska 17/3 . Błąkam się po tej nieszczęśliwej Planecie prawie 50 lat . Jestem człowiekiem. Szukam "Trybuna Ludowego" i wierzę w Stwórcę w odróżnieniu od bandyty JHWH. Mój znak, to starożytny symbol wiedzy ... Kwiat Życia.
No dobra, idę coś poczytać, wiedzy mi brakuje :) Dopisane 13.04.2014r. o godz. 17:06:No skoro dostałem pozwolenie i przedstawiłem się, to piszę tak , jak chcę :) Kordek , proszę Cię, a czy możesz mi wytłumaczyć ? Co Ty tam zamierzasz robić w tym eurokołchozie , ale tak poważnie , bez populistycznych jaj. Dawaj chłopie kawę na ławę :D
Pannazdzieckiem napisał(a): A jeśli o obecność chodzi , co zrobisz Papugo ? :)
kordek napisał(a): ...
Dlaczego? Wkrótce wam napiszę.
fobiak napisał(a): podajac swoj adres nie pomyslaleco tym, ze ...
kordek napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Inteligencja potrafi rozpoznać żart :D
Spośród 20 komisji w PE najbardziej interesuje mnie edukacja i polityka wschodnia. Dlaczego? Wkrótce wam napiszę.
powinienes sie jak najszybciej zdystansowac od tematu edukacja, jest to temat ogolnoeuropejski, w kazdym kraju europy, jak politykowi brakuje tematu do programu to wrzuca edukacje. to jest temat, ktory zawsze byl jest i bedzie aktualny i zaden kandydat sie nie przyzna, ze jest to temat mydlacy (co komu z edukacji jak nie ma roboty). to juz lepszym tematem mydlacym jest placa minimalna dla calej europy, rowniez dla rumunow. to jest temat odpowiedni dla unii bo po to chcesz tam isc aby regulowac sprawy europejskie a nie lokalne, od spraw lokalnych mamy swoich politykow. a zebranie o srodki unijnie to juz calkiem nie na miejscu. jesli uda sie tobie wygrac wybory to bedziesz sie innymi sprawami zajmowal niz polityka regionalna, jesli napiszesz prawde dlaczego chcesz wygrac to oddam na ciebie glos pomijajac to, ze reprezentujesz po.
fobiak napisał(a): ech... juz sie zaczyna wzajemne lizoodoopstwo
czekam na program cezarego i usiedziec nie moge