Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Europejska Unia Przestępcza ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 kwietnia 2014r. o 21:35
~ napisał(a): ...

Nadal mnie obrażasz ...

Pax Romana , Poeto . Ja nie wywołuję Cię do tablicy , Ty nie komentujesz z pod tyldy moich postów. Kto złamie zasadę , ten buc :)

Panu Premieru to ja bym życzył, łagodnego wymiaru kary przed Trybunałem Stanu , Droga Jaszczureczko :* Miejmy nadzieję , że okolicznością łagodzącą będzie dziadek z Wermachtu. :)

Widzę Grzesiek , że Wolne Media czytujesz ;)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 kwietnia 2014r. o 21:42
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a): ...

Nadal mnie obrażasz ...

Pax Romana , Poeto . Ja nie wywołuję Cię do tablicy , Ty nie komentujesz z pod tyldy moich postów. Kto złamie zasadę , ten buc :)

Nie licz na żaden pax. Czyżbyś zapomniał swoje "przewiny" co do mojej osoby? Czyżbyś się już sam rozgrzeszył? Mam prawo komentować, jako tylda co tylko zechcę, nawet to jest fajne, i nie będziesz mi warunków stawiał. Po prostu zachowuj się, pisz z sensem i kulturą, bez hipokryzji. Może wtedy zasłużysz na PAX. Jak na razie nie dostrzegam w tobie żadnej zmiany na lepsze :)
4335
22 kwietnia 2014r. o 21:46
Jak sobie chcesz płatny patrioto. Przechodzę w fazę ignorancji. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
22 kwietnia 2014r. o 21:49
Pannazdzieckiem napisał(a): Jak sobie chcesz płatny patrioto. Przechodzę w fazę ignorancji. :)

płatny? faza ignorancji? hehe... śmieszny jesteś :)
4335
25 kwietnia 2014r. o 8:21
A wracając do rzeczy , Drodzy Państwo :) , myślę , że warto pooglądać :

Robciu ... mówi jak jest.

Dopisane 24.04.2014r. o godz. 22:39:

Warto słuchać mądrych ludzi :)

Dziękuję Techniczny :)

Dopisane 25.04.2014r. o godz. 08:21:

Euroentuzjastom polecam jeszcze ten artykuł :

http://abelikain.blogspot.com/2014/04/bestii.html

~ niezalogowany
25 kwietnia 2014r. o 8:47
Pannazdzieckiem napisał(a): Dziękuję Techniczny

To bardzo interesujące, że największy bałaganiarz, oraz najbardziej ubliżający innym na forum "dziękuje technicznemu". To jakiś znak czasu? czy też znów oznaka hipokryzji? :D
211
skorn
25 kwietnia 2014r. o 16:21
Kiedy zakończysz tę bezproduktywną dyskusję z PzD? Po tak długim czasie spędzonym na forum dalej nie rozumiesz, że "rozmowa" z manekinem nie ma sensu?

<i>
~ niezalogowany
25 kwietnia 2014r. o 16:24
skorn napisał(a): Kiedy zakończysz tę bezproduktywną dyskusję z PzD? Po tak długim czasie spędzonym na forum dalej nie rozumiesz, że "rozmowa" z manekinem nie ma sensu?

Skorn, ja akurat to rozumiem, ale inni mogą tego nie rozumieć :) nie możemy oddawać pola bezrozumnym słabeuszom.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo