Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Europejska Unia Przestępcza ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 kwietnia 2014r. o 21:13
Z zasadzie , moim skromnym zdaniem ... Każdy miłujący Boga i świadomy swej wiary chrześcijanin, powinien być przeciwnikiem Unii. Jeśli kod kreskowy na czole, tudzież wszczepiony bezbronnym niemowlakom czip RFID , wbrew wiedzy rodziców , nie jest dla Was symbolem bestii , to jakich dowodów jeszcze oczekujecie ? W tej sytuacji możecie spokojnie twórczość Jana z Patmos do kosza wyrzucić.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~NiePanna niezalogowany
25 kwietnia 2014r. o 21:27
Aby w parlamencie europejskim nie uchwalano bzdur , wyborcy powinni poważnie traktować wybory.Głosować na ludzi postępowych i trzeźwo myślących.
Zatem do parlamentu przedsiębiorcy a nie urzędnicy.
4335
25 kwietnia 2014r. o 21:39
Idea słuszna , problem polega na tym , że nawet najbardziej rzutkie jednostki rozwalą głowę o mur biurokracji. Parlament europejski nie ma nic wspólnego z demokracją , to rządy głupców sterowanych przez intrygantów i banksterów. Zajmują się pier ... doletami , a pakt klimatyczny i fiskalny po d...upie nas bije , nie Niemców.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
25 kwietnia 2014r. o 22:20
~ napisał(a):
skorn napisał(a): Kiedy zakończysz tę bezproduktywną dyskusję z PzD? Po tak długim czasie spędzonym na forum dalej nie rozumiesz, że "rozmowa" z manekinem nie ma sensu?

Skorn, ja akurat to rozumiem, ale inni mogą tego nie rozumieć :) nie możemy oddawać pola bezrozumnym słabeuszom.

Skorn ma rację. Tyldo, jak się czyta te wasze "przepychanki" słowne z PzD, to się niedobrze robi [czytaj; rzygać się chce]! Powinniście przestać, to stało się nudne. :]
~zdegustowany niezalogowany
25 kwietnia 2014r. o 22:21
Zapomniałem się podpisać.
4335
25 kwietnia 2014r. o 22:23
~ napisał(a):
skorn napisał(a): Kiedy zakończysz tę bezproduktywną dyskusję z PzD? Po tak długim czasie spędzonym na forum dalej nie rozumiesz, że "rozmowa" z manekinem nie ma sensu?

Skorn, ja akurat to rozumiem, ale inni mogą tego nie rozumieć :) nie możemy oddawać pola bezrozumnym słabeuszom.

Zapraszam Was w imieniu Mańka na Bolec.party, wirachy z klawiaturą, ja bezrozumny słabeusz. Idę o konia z rzędem , że żaden z Was, odwagi cywilnej nie ma. Mocni to Wy jesteście tylko z klawiszem pod palcem :D

Dobrej nocy Wam życzę :)

~zdegustowany niezalogowany
25 kwietnia 2014r. o 22:31
Pannazdzieckiem napisał(a): Zapraszam Was w imieniu Mańka na Bolec.party, wirachy z klawiaturą, ja bezrozumny słabeusz. Idę o konia z rzędem , że żaden z Was, odwagi cywilnej nie ma. Mocni to Wy jesteście tylko z klawiszem pod palcem :D

Dobrej nocy Wam życzę :)

Zapraszać możesz sobie panienki do domu, a nie mnie. Nie jestem w kraju i nie mam zamiaru brać udziału w Mańkowym spędzie. :]
Tobie też dobrej nocy życzę i bądź mądrzejszy! Przestań się handryczyć z tyldą.
4335
25 kwietnia 2014r. o 22:37
Ciebie nie zapraszałem , tylko Skorna i Altera , to nie są tyldy , zdegustowany wygnańcze . Dobranoc :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza