Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Europejska Unia Przestępcza ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 kwietnia 2014r. o 9:14
Jaka tam desperacja ;) . Postawiłem sobie za cel wiedzę szerzyć , no to macie tutaj obraz całości :

http://wezwaniedoprawdy.pl.tl/Nazizm-a-UE.htm

W ścierwomediach tego nie ma.

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 kwietnia 2014r. o 11:35
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
Wezwij mnie przed sąd, Drogi Kolegho :)

Czy to już desperacja?

Trafna uwaga! powyższy przykład jasno pokazuje, że są tacy, co się sami proszą o kłopoty, a po fakcie płaczą sfrustrowani, jaki to świat jest dla nich zły. :)
2161
#fobiak nieaktywny
16 kwietnia 2014r. o 12:04
sluchaj agencie, straszyc to mozesz sobie banderowcow lub niemcow bo polak sie nie boi ani klopotow ani odpowiedzialnosci, (...) wiec sie spozniles z ta frustracja, nawet nie wiesz, ze rekami gnoju nie wyrzucisz z eurokolchozu

Zmoderowano 16.04.2014 godz.14:44 - powód: topposting oraz złośliwości (moderator)
~ niezalogowany
16 kwietnia 2014r. o 12:12
fobiak napisał(a):
sluchaj agencie, straszyc to mozesz sobie banderowcow lub niemcow bo polak sie nie boi ani klopotow ani odpowiedzialnosci, ic prac skarpetki bo sie przepociles tym postem, psycholi tez tu nie brakuje wiec sie spozniles z ta frustracja, nawet nie wiesz, ze rekami gnoju nie wyrzucisz z eurokolchozu lizodoopku

hehe... prosty człowieku, znów się wyróżniasz swoją specyficzną chorą wyobraźnią, twoja brudna mentalność jest godna tylko pogardy :)
~ niezalogowany
16 kwietnia 2014r. o 20:40
~ napisał(a):
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
Wezwij mnie przed sąd, Drogi Kolegho :)

Czy to już desperacja?

Trafna uwaga! powyższy przykład jasno pokazuje, że są tacy, co się sami proszą o kłopoty, a po fakcie płaczą sfrustrowani, jaki to świat jest dla nich zły. :)

Już Ci radziłem - przestań pitolić po próżnicy i straszyć.
Powiadom parlament europejski o tym kto uważa ich za organizację przestępczą.
Zadziałaj wreszcie !!

Unia Europejska kontra bolec.info i jego forumowicze.

Czekam na Twój ruch !
~ niezalogowany
16 kwietnia 2014r. o 21:29
~ napisał(a): Unia Europejska kontra bolec.info i jego forumowicze.

Czekam na Twój ruch !

Czekasz na mój ruch? hehe dobre... Czekaj sobie głupku. Odnosiłem się personalnie do konkretnej osoby, jako do przykładu. Jak widzę także pasujesz do tego przykłady doskonale. Duże G. wiesz, i tyle samo możesz.
~ niezalogowany
17 kwietnia 2014r. o 0:53
~ napisał(a):
~ napisał(a): Unia Europejska kontra bolec.info i jego forumowicze.

Czekam na Twój ruch !

Czekasz na mój ruch? hehe dobre... Czekaj sobie głupku. Odnosiłem się personalnie do konkretnej osoby, jako do przykładu. Jak widzę także pasujesz do tego przykłady doskonale. Duże G. wiesz, i tyle samo możesz.

Gdy w dyskusji ktoś podnosi glos znaczy, że brak mu logicznych argumentòw. A gdy zaczyna obrażać , znaczy, że się boi.
Czego się boisz euroentuzjasto ?

~ niezalogowany
17 kwietnia 2014r. o 8:00
~ napisał(a): Gdy w dyskusji ktoś podnosi glos znaczy, że brak mu logicznych argumentòw. A gdy zaczyna obrażać , znaczy, że się boi.
Czego się boisz euroentuzjasto ?

Masz jakieś urojenia? A może to ty się czegoś boisz? Bo powyższe pasuje do ciebie doskonale. Logicznych argumentów brakuje tobie, nie wspominam już o tym, że z logiką to w ogóle masz jakiś problem. Kleisz łatwo etykietki, więc naklej sobie jedną na swoim czole z napisem majaczący troll.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza