Jeśli ktoś czyta publikowane przeze mnie linki , to już wie skąd się wzięła Unia Europejska , powyżej macie z kolei szersze odniesienie do historii. Osobiście zgadzam się z autorem w stu procentach. Może powinniśmy zweryfikować implantowany nam przez ścierwomedia wizerunek Rosji i Putina ?
Miłego :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): Może powinniśmy zweryfikować implantowany nam przez ścierwomedia wizerunek Rosji i Putina ?
Dla mnie ty jesteś ślepym ścierwomedium rosji i putina.
nie podniecaj sie takich jest wiecej, ktorym blizej do slowian niz do europy, z europa laczy mnie tylko czterokrotnie nizsza wyplata bo moglaby byc dziesieciokrotnie nizsza, czyli mam z czego byc zadowolony, ze mnie dzikusa w koncu wpuscili do cywilizacji
#Pannazdzieckiem nieaktywny 17 kwietnia 2014r. o 21:00
Dziękuję za publikację Groszowy Kolego :) Dr Jones mówi dokładnie to , co i ja myślę i propaguję , jedyna kwestia w jakiej się z Nim nie zgodzę : On twierdzi , że jak tak dalej pójdzie , to zostaniemy niewolnikami , ja twierdzę , że już jesteśmy niewolnikami żydobanksterki. A poza tym , miód na moje stare uszy :) .
Ciekawym , czy Jonesa też Putin przekupił , jak mnie , co każe nam uprawiać prorosyjską propagandę :D ?
A jeśli już o przekupstwie mówimy , to Maksa też chyba przekupił , ten bandyta Putin , bo Maksiu , bądź , co bądź, wyraża się pochlebnie o polityce Putina . A tutaj corpus delicti :
Zechciej Drogi Kolego : 78.8.46.*** :) wskazać, w których punktach swego wywodu Maxsiu się myli , albo co fałszywego mówi dr Jones , skoro wyzywasz mnie od putinowskich ścierwomediów . Może trochę merytoryki , zamiast tępego pyszczenia ? :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
wiedziałem ze ci się to spodoba ale ja mam odmienne podejście do tego możesz nazwać mnie lemingiem ale ja wole się dostosować i płynąc z nurtem tej rzeki niż pod prąd jest łatwiej i czerpać ukradkiem co się da z tego stołu szwedzkiego :P ps i to nie znaczy ze we wszystko wierze co mi mówią :P
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.