#Pannazdzieckiem nieaktywny 20 kwietnia 2014r. o 9:16
~ napisał(a):
http://brzozasklep.pl/wiedzaszokuje/nowa-ekonomia/ Stąd czerpiesz swoją wiedzę. Współczuję
A dziękuję :) Zdolność do współczucia , to jedna z wielu cech odróżniających nas od zwierząt. Drugą taką cechą , choć specjalistą w tej dziedzinie nie jestem , jest umiejętność abstrakcyjnego myślenia. Ale to, co banksterzy 100 lat z górą temu wymyślili , to już nie jest abstrakcja , tylko przyczyna nieszczęść Narodów. Chętnie podyskutuję z Kolegą / Koleżanką o ekonomii , trochę się na tym znam. Na pierwszy rzut przyczyny kryzysu z 2008 ? :) Potem moglibyśmy pogadać o parametrach określających wycenę poszczególnych walut i zastanowić się nad kwestią , dlaczego Euro jest katem polskiej gospodarki :)
~ napisał(a):
Max , czasami pitoli , ale w tym felietonie , mówi jak jest. Przykro się robi człowiekowi na myśl o farbowanych patriotach, zatrudnionych w niemieckich koncernach medialnych , zwanych nie tylko przeze mnie ścierwomediami. Dziękuję za publikację Kolego 82.177.212.** :)
Chrystus Zmartwychwstał !!
Miłego :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~George Orwell niezalogowany 20 kwietnia 2014r. o 14:30
Czy się komuś to podoba czy nie to przyszłość należy do Chin i do Rosji ,mówią o tym niezależni zachodni eksperci ,mają mądrych przywódców którzy jak mówi Max Kolonko myślą wiele lat do przodu ,Usa i Unia zbankrutują ,zostaną silne Niemcy a Polska rządzona przez sprzedajnych polityków będzie zrujnowanym krajem niewolników ,do lemingów to nie dociera potrafią tylko przerabiać fotki Puina i to cała ich wiedza .Ps. Zobaczcie sobie takie mniej znane Chińskie miasto Chongqing,
#Pannazdzieckiem nieaktywny 20 kwietnia 2014r. o 22:17
~George Orwell napisał(a): Czy się komuś to podoba czy nie to przyszłość należy do Chin i do Rosji ...
Kraje Briksu , to jeszcze nie potęga Drugiej Fundacji ( na pohybel anglosasom z ich dłużnym pieniądzem :) ) Ale mam nadzieję , że masz rację Grzegorzu :)
Dobranoc :)
Dopisane 20.04.2014r. o godz. 22:07:
Nie mówiąc o żydobanksterskichmasonach oczywiście :)
Dopisane 20.04.2014r. o godz. 22:17:
~George Orwell napisał(a): ... a Polska rządzona przez sprzedajnych polityków będzie zrujnowanym krajem niewolników ...
Ale głupoty gadasz , Grzesiek :) ... Kordek , Nowak i cała ta reszta łełrodeputowanych , to patrioci są , nie dadzą pogrześć mowy ... chciałbym kiedyś , bez sarkazmu Prawdę napisać. Tak mi dopomóż Bóg.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a):
Ale głupoty gadasz , Grzesiek :) ... Kordek , Nowak i cała ta reszta łełrodeputowanych , to patrioci są , nie dadzą pogrześć mowy ... chciałbym kiedyś , bez sarkazmu Prawdę napisać. Tak mi dopomóż Bóg.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 20 kwietnia 2014r. o 23:15
~ napisał(a):
Hipokryta poucza innych? hehe
Grzesiek zrozumie ironię , głąby , Twojego pokroju , nie.
Czas spać , dobranoc Bolecnauci :)
Pannazdzieckiem napisał(a): Grzesiek zrozumie ironię , głąby , Twojego pokroju , nie.
Czas spać , dobranoc Bolecnauci :)
Najwyższy czas, abyś odnalazł w sobie odrobinę pokory. Choćby przy okazji świąt. Wątpię tylko, aby cię było na to stać. Twoje sprzeczności cię wykończą, prawdziwa rzeczywistość też, dlatego że żyjesz chorą iluzją. Jesteś wulgarny, agresywny, niezrównoważony, z taką łatwością ubliżasz innym... jednocześnie powołujesz słowa Jezusa? Bywasz słodki cukiereczek, kochasz wszystkich, a to znaczy że nie kochasz nikogo. To oczywista hipokryzja. Myślę sobie, że ten twój promień to złudzenie, a prawdziwa kobieta na którą rzucasz projekcję miała cię serdecznie dość. Często radzisz innym, aby się przebudzili, a to ty sam się powinieneś obudzić. Naucz się też koniecznie kultury, takiej naturalnej nie wymuszonej. Niezmiennie mi ciebie żal. :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.