Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy Wy też nienawidzicie dyskotek?

~ niezalogowany
4 maja 2014r. o 15:24
ja juz tez z dyskotek wyroslam. Teraz tam prawie sama dzieciarnia sie bawi. Z reszta teraz ludzie maja inne priorytety praca obowiazki, z reszta zyjemy w tak biednym kraju ze czlowiek tyra od rana do wieczora nie myslac o takich rzeczach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6964
#roky nieaktywny
4 maja 2014r. o 15:44
~Papuga napisał(a):
~ napisał(a): a ja w sumie jestem już nieco za stary, ale po trzeźwemu też nigdy nie trawiłem dyskotek, znieczulenie obowiazkowe

Miałam tak samo :D

Ehhh,no ja też i tak mam się ostało :)
~ niezalogowany
4 maja 2014r. o 17:21
bo niema jak to były dyskoteki Parzyce Oleńka Zapis :)
~b niezalogowany
4 maja 2014r. o 19:35
Jak był Zapis to była dobra zabawa. A teraz to nic porządnego nie ma. Albo dancing w Shanghaju.
~Jupi niezalogowany
4 maja 2014r. o 20:58
Mam 24lata i nigdy w zyciu nie bylam na dyskotece,czy to jakis wstyd? Sa jeszcze tacy ludzie ktorzy tak jak ja nie byli na dyskotece?kiedys i teraz mlodzi tak sie bawia mnie jakos tam nie ciagnie...
~ona niezalogowany
4 maja 2014r. o 21:25
Jest też ktoś taki,ja mam 22lata i też nigdy nie byłam. Wolę kino np:)
~Jupi niezalogowany
4 maja 2014r. o 21:42
O,to fajnie;) juz myslalam ze jestem sredniowiecznym odludkiem;)w sumie w kinie tez nie bylam hahah noooo w podstawowce;))
~on niezalogowany
4 maja 2014r. o 21:54
a ja jestem od Was troche starszy i również nigdy nie byłem na dyskotece.a mam 28 lat:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.