Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy Wy też nienawidzicie dyskotek?

~mała niezalogowany
5 maja 2014r. o 16:21
Ja na dyskoteki chodziłam jakieś 12 lat temu :-) i wspominam za krec iście tamte czasy...co nie znaczy, że teraz bym nigdzie nie wyszła :-) ale niestety nie ma za bardzo gdzie...dobrze, że są chociaż wspomnienia :-)...

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 maja 2014r. o 16:42
majteczki w kropeczki,daj mi tę noc, polacy to jedna rodzina
~taka niezalogowany
5 maja 2014r. o 19:54
Boże jakie wy jesteście w takim razie nudne, ani dyskotek, ani kina.... Obstawiam że nie macie chlopaków i siedzicie całymi dniami przed telewizorami albo książkami. Ja też nie jestem jakąś zwolenniczką dyskotek, ale od święta do święta zdarzy mi się pójść pobawić, potańczyć. Jeżeli imperium nie odpowiada, bo średnie towarzystwo, to paryska powinna być OK.
~mała niezalogowany
6 maja 2014r. o 11:20
Jeśli ktoś chce iść się gdzieś pobawić to nie interesuje go kto tam chodzi...takie jest moje zdanie :) po co oglądać się na innych? Mam ochotę wychodzę gdzie chcę i tyle.
11060
sloneczko010981
6 maja 2014r. o 12:48
A do paryskiej to bym się chętnie wybrała, ale samej to tak nie bardzo, a moje kochanie nie tańczy, więc jakoś tak głupio przesiedzieć cały wieczór nad szklanką soku i patrzeć jak się inni bawią ;(
~ niezalogowany
6 maja 2014r. o 13:11
sloneczko010981 napisał(a): A do paryskiej to bym się chętnie wybrała, ale samej to tak nie bardzo, a moje kochanie nie tańczy, więc jakoś tak głupio przesiedzieć cały wieczór nad szklanką soku i patrzeć jak się inni bawią ;(
To się upij !! :* zamiast sokuuu.
~ niezalogowany
6 maja 2014r. o 15:20
Dyskotek brakuje.Chodziłem ponad 20 lat temu na dyskoteki,ależ to były fajne czasy,no i wybór był.co kilka wiosek były jakieś dyskoteki- Tomaszów,Osetnica,Iwiny,Chmieleń,no i też Bolesławiec i Chojnów.Nie chodzi już o muzykę tam graną.Chodzi o to,ze młodzież mogla się gdzieś bawić,nawiązywać kontakty,oczywiście też i się wyżyć-normalne.Szkoda mi naprawdę młodzieży teraźniejszej z naszej okolicy,że nie mają wielu dyskotek.
11060
sloneczko010981
6 maja 2014r. o 16:16
~ napisał(a):
sloneczko010981 napisał(a): A do paryskiej to bym się chętnie wybrała, ale samej to tak nie bardzo, a moje kochanie nie tańczy, więc jakoś tak głupio przesiedzieć cały wieczór nad szklanką soku i patrzeć jak się inni bawią ;(
To się upij !! :* zamiast sokuuu.

Nie piję alkoholu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!