Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Donatan & Cleo Eurowizja 2014

~majętny Stef niezalogowany
11 maja 2014r. o 10:23
~ napisał(a): Człowieku skąd się tu wiozłeś - to są tematy specjalnie zakładane przez sfrustrowanych (nawiedzonych) aby mogli dać upust swoim chorym wizjom.

Mówisz o eurowizji założonej przez nawiedzonych aby mogli dać upust swoim chorym wizjom?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11060
sloneczko010981
11 maja 2014r. o 10:41
Podobała mi się piosenka, która wygrała, bo patrzyłam na piosenkę, a nie na to , kto ją wykonuje. Moimi faworytami były: Holandia i Finlandia, nie obraziłabym się gdyby jeszcze paru wykonawców z innych krajów wygrało, choćby Szwajcaria, Czarnogóra albo Szwecja lub Wielka Brytania. Jak dla mnie było sporo dobrych piosenek. Co do naszych, to uważam, że to miejsce jest sukcesem i jestem z nich dumna. Lubię oglądać ten konkurs, choć nieraz wkurza mnie głosowanie na sąsiada, ale żeby tak nie było trzeba by jakoś zmienić zasady. Ogólnie konkurs mi się podobał, świetnie się bawiłam.

Dopisane 11.05.2014r. o godz. 10:41:

Ale popełniłam gafę, nie wspomniałam o niemieckiej piosence, która też mi się bardzo podobała. No jak to możliwe, że taka fanka języka niemieckiego o tym zapomniała :)
~ niezalogowany
11 maja 2014r. o 11:17
Jak dla mnie to Donatan & Cleo to coś za co trzeba się wstydzić,polskie dziewczyny to nie powiewające cycami ,napalone i popuszczające "białą ciecz "(...),bo tak ten zespół pożal się Boże przedstawił polskie kobiety.Obciach i tyle.Czy to tylko seksualność się liczy? Prymitywizm.

Zmoderowano 11.05.2014 godz.14:24 - powód: ubliżanie (moderator)
~George Orwell niezalogowany
11 maja 2014r. o 12:05
Uwaga będę czepiał się brody:)
Rozumiem są na świecie geje,lesbijki, transwescyci taki jest świat i taka jest natura
Facet z Austrii to transwestyta i czuje się kobietą ,ubiera się jak kobieta,maluje itd. ok rozumiem
Jeśli czuje się kobietą dlaczego nie zgolił brody ?
Wygląda mi to na manifestację ,manifestację czego ?
Jeśli dodamy do tego że w Austrii nie było głosowania kogo wysłać na Eurowizję tylko telewizja zadecydowała kto pojedzie i wybrała faceta który wcześniej nagrał raptem 3 piosenki
Nie mówię że jego występ był słaby ale wykonawców dobrych było więcej i taka przewaga głosów jest dla nie co najmniej dziwna ale to moja subiektywna ocena
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
11 maja 2014r. o 12:11
,,BARDZO WAŻNE! Ludzie wybrali CLEO! Właśnie otrzymaliśmy dane o ilości głosów/punktów oddanych na nasz występ przy pomocy Waszego głosowania sms. Okazuje się że wyglądało to tak ( 12 punktów to maks z danego kraju ) :

Norwegia 12
Irlandia 12
Ukraina 12
Wielka Brytania 12
Holandia 10
Islandia 10
Austria 8
Białoruś 8
Włochy 8
Belgia 7
Dania 1
Macedonia 8
Francja 8
Niemcy 8
Grecja 6
Węgry 4
Łotwa 1
Litwa 7
Malta 2
Mołdawia 3
Hiszpania 5
Szwecja 8
Szwajcaria 4

Razem: 164
Gdyby liczyły się głosy słuchaczy CLEO zajęłaby 5 miejsce według zebranych punktów - niestety decyzyjne jest również "żyri" które dając 0 punktów w danym kraju może całkowicie zniwelować nadaną przez ludzi maksymalną liczbę punktów...NIE WAŻNE KTO GŁOSUJE WAŻNE KTO LICZY GŁOSY ( niestety ).
Moim zdaniem oszukani zostali ludzie którzy wydali masę pieniędzy na sms-y. "Żyri" może forsować swoje ideologie i starać się wybierać tego kto pasuje im ze względów polityki czy orientacji. Dlatego dla mnie liczy się głos ludzi wysyłających sms-y - dziękuję Wam za to że jesteście wspaniałymi ludźmi i nie żal Wam było czasu i pieniędzy żeby zagłosować na CLEO. Szacunek ! "
11060
sloneczko010981
11 maja 2014r. o 12:14
W sumie ja też na początku pomyślałam sobie, po kiego ta broda? Ale tak sobie myślę, że jeśli jemu z tym dobrze, to jego sprawa. Głos fajny i piosenka niezła, chociaż były lepsze. Nie oglądałam głosowania, tylko początek, więc nie wiem, jaka była przewaga. Zresztą nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba, więc skoro akurat ta piosenka się podobała, to wygrała. W sumie gorsze wygrywały.
~Słoma z butów wystaje niezalogowany
11 maja 2014r. o 12:18
Kim ten Donatan w ogole jest? Raperem? Bo ja juz go w ogole nie kminie, jego muzyka jest conajmniej dziwna, a z tego co widze zaczyna i skończy jak Mezo. Bynajmniej z nim mi sie on kojarzy. (...)

Zmoderowano 11.05.2014 godz.14:27 - powód: ubliżanie (moderator)
~ niezalogowany
11 maja 2014r. o 12:21
Grechuta sie w grobie przewraca jak widzi co sie dzieje z polską sceną muzyczną, zero ambitności tylko cycki i tępe popisy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo