Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Donatan & Cleo Eurowizja 2014

~mir.ko niezalogowany
11 maja 2014r. o 12:28
przynajmniej pseudo pro polskie serwisy brukowe mają o czym pisać. kto nie zna donatana i cleo tak jak ja to o nim poczyta
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~majętny Stef niezalogowany
11 maja 2014r. o 12:35
Buczeli głównie za brak promocji homoseksualizmu w Rosji. Ukrainę mają gdzieś na zachodzie. A może faktycznie ustawiono wszystko tak aby brodata panna wygrała a Ruskich miano wybuczeć za brak poparcia dla brązowych panów?
Miejsce eurowizji też nie było bez znaczenia. W Danii mają takie ciągoty do moralnej głupoty.
Brodatego nie wybrali widzowie w głosowaniu tylko wybrało go miejscowe jury do konkursu.
W głosowaniu brali udział zwykli ludzie SMSami i "komisja krajowa" gdzie brało się 50% głosów zwykłych ludzi plus 50% komisji.
Wychodzi na to że tylko głosy komisji musiały dawać 12 punktów gościowi w sukience bo to nie możliwe aby tylko ludzie głosowali na niego.
Aby zrobić 12 pkt. dla Australopiteka musieli w tym maczać palce specjalnie wytypowani w komisjach.

No to jak to jest z tą polityką na eurowizji? Kto układał jury krajowe?
Tego nikt nie wie, więc dlaczego nie można przewidywać ustawki?
~ niezalogowany
11 maja 2014r. o 12:49
~ napisał(a): Grechuta sie w grobie przewraca jak widzi co sie dzieje z polską sceną muzyczną, zero ambitności tylko cycki i tępe popisy.

Grechuta swoją drogą a Adolf austryjak.
~ niezalogowany
11 maja 2014r. o 12:52
~ napisał(a): Grechuta sie w grobie przewraca jak widzi co sie dzieje z polską sceną muzyczną, zero ambitności tylko cycki i tępe popisy.

Jakby nie te cycki toby ciebie na świecie nie było - ładne cycki nie są złe.
~majętny Stef niezalogowany
11 maja 2014r. o 13:20
Krajowe jury uczestniczące w eurowizji nigdy nie będzie się składało z eurosceptyków.
To jasne jak Słońce. Takie jury może tylko zachować rozsądek, coś jak nasze które pani z brodą nie dało ani jednego głosu.

Znajomość zasad głosowania i matematyka pokazują że bez udziału jury krajowych australopitek tylu głosów by nie otrzymał.
Dlatego nie bredźcie że osobiste preferencje mianowanych jury przez eurowizjię nie mają znaczenia.
Ja nie byłem w jury i obsesji nie mam. Mają ci co na nich głosowali.
I jeszcze przypominam że w eurowizji powinna przeważać jakość wykonania i styl piosenki a nie sama broda u baby albo baba w chłopie.
A piosenka jakoś nie powalała. Resztę sobie sami oceńcie.

~jury z dziury niezalogowany
11 maja 2014r. o 13:39
biorąc pod uwagę tylko teległosy mamy 4 pierwsze miejsca w Anglii, Irlandii, Norwegii i na Ukrainie i dość sporo miejsc w pierwszej piątce w innych państwach.
~ niezalogowany
11 maja 2014r. o 13:40
~majętny Stef napisał(a): Krajowe jury uczestniczące w eurowizji nigdy nie będzie się składało z eurosceptyków.
To jasne jak Słońce. Takie jury może tylko zachować rozsądek, coś jak nasze które pani z brodą nie dało ani jednego głosu.

Znajomość zasad głosowania i matematyka pokazują że bez udziału jury krajowych australopitek tylu głosów by nie otrzymał.
Dlatego nie bredźcie że osobiste preferencje mianowanych jury przez eurowizjię nie mają znaczenia.
Ja nie byłem w jury i obsesji nie mam. Mają ci co na nich głosowali.
I jeszcze przypominam że w eurowizji powinna przeważać jakość wykonania i styl piosenki a nie sama broda u baby albo baba w chłopie.
A piosenka jakoś nie powalała. Resztę sobie sami oceńcie.

Tak było na 100%.

Spójrzcie tylko na skład jury:

- 3 pedałów;

- 4 transwestytów;

- pozostałe to lesbijki.

I jak tu żyć ojcze dyrektorze?
Za brodę i babę w chłopie dali 95% punktów - 5% dali żeby "majętny Stef" miał o czym pisać. "...jakość wykonania i styl piosenki..." nie był oceniany bo "piosenka jakoś nie powalała".

A poza tym wszystko w porządku - bule ustąpiły, apetyt wrócił, stolec normalny. Siostro proszę zapisać w karcie pacjent czuje się dobrze.
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
11 maja 2014r. o 14:13

Trzeba było tą sztunie wysłać na eurowizje, w przypadku ewentualnej przegranej można by posądzić organizatorów o dyskryminacje osób niepełnosprawnych.
Dobra tranzystor wygrał tę bitwę. Co następne? Człowiek z zespołem downa na prezydenta? Dziecko z paraliżem mózgowym na obrońce praw zwierząt? Pies burek na premiera?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza