Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jestem Europejczykiem
~George Orwell niezalogowany
13 maja 2014r. o 20:27
fobiak napisał(a): tutaj sie z toba zgadzam, sukces to nie osiagniecia zawodowe, chyba, ze odnoszacy sukces pochodzi z rodziny patologicznej w ktorej wszyscy chleja od pokolen a jemu udalo sie zostac profesorem na uczelni i sukcesem nie jest to, ze jest profesorem, tylko to, ze przestal chlac.
sukces zalezy od talenu (5%) i wydajnosci czyli ciezkiej pracy a odnosi sie go tam gdzie inni zawodza lub jak kto woli sa slabsi, sukces mozna sobie rowniez kupic lub wysponsorowac przez zyczliwego lub zyczliwych sponsorow.

W tekscie który napisałem chodziło mi o to żeby kandydaci pokazali co w swoim życiu zrobili dla innych,sukcesy biznesowe czy zawodowe to sukcesy prywatne, dla siebie ,w parlamencie będą działać dla innych ,dla pana fobiaka,pani Izy ,Pannyzdzieckiem,nawet dla altera .Jeśli reklamują się wyłącznie sukcesami prywatnymi to dla mnie znaczy że wybór będą dalej traktować jako sukces prywatny i działać w kierunku jego zwiększenia (czytaj powiększenia konta) i nic więcej

Zmoderowano 13.05.2014 godz.20:40 - powód: topposting (moderator)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
13 maja 2014r. o 20:30
~Kuba napisał(a): Popieram ten pogląd!!!Wystarczy,ze zatrudnia.Po co ma jeszcze placic.

Ratusz spuścił swoje psy.Czy aby nie za wcześnie ?
Prawdziwa walka dopiero późną jesienią.Nie warto ujadać po próźnicy .Poza tym gdyby tak Nowaka wyeksportować do Brukseli wielu było by zadowolonych.
~lutek niezalogowany
13 maja 2014r. o 23:07
~ napisał(a): Dalej nie wiem jakimi problemami będzie się zajmował w PE nasz kandydat. ...

To proste - żadnymi, bo nie ma żadnych szans na wybór. Na szczęście!
~ niezalogowany
14 maja 2014r. o 13:12
~Kuba napisał(a): Popieram ten pogląd!!!Wystarczy,ze zatrudnia.Po co ma jeszcze placic.
Tworzenie stanowisk pracy i zatrudnianie ludzi ,to sa ogromne koszty.To za co ma jeszcze placic!?
~ niezalogowany
14 maja 2014r. o 14:18
No jasne, miska ryżu powinna wystarczyć, i będzie git... a propos nigdy nie przepadałem za tą Paryską, ta okropna rzeźba straszy już przed samym wejściem, w środku nawet nie ma piwa mocnego żeby się dopić gdy człowiek musi.... czasami się zabłąkam bo w mieście nie ma niestety normalnej knajpy
~ niezalogowany
14 maja 2014r. o 15:12
~ napisał(a): No jasne, miska ryżu powinna wystarczyć, i będzie git... a propos nigdy nie przepadałem za tą Paryską, ta okropna rzeźba straszy już przed samym wejściem, w środku nawet nie ma piwa mocnego żeby się dopić gdy człowiek musi.... czasami się zabłąkam bo w mieście nie ma niestety normalnej knajpy

Normalne knajpy są dla normalnych klientów. :D
11445
PanM
14 maja 2014r. o 19:00
Jedyną szansą dla takich miast jak Bolesławiec jest rozwój turystyki.Pierwszy krok to przyzwoita prywatna baza hotelarsko - gastronomiczna .
Było było by wspaniale aby wszystkie Bolesławieckie lokale i hotele dobrze prosperowały.
To jednak zależy w dużej mierze od polityki władz centralnych oraz samorządu.
Nie można przedsiębiorcy traktować jak dojnej krowy .Nadmierny fiskalizm to ograniczenie miejsc pracy i zdecydowanie mniejsze płace.

Atak na przedsiębiorczość w praktyce to atak na pracownika -- pracownik zawsze stanie się pierwszą ofiarą fiskalizmu.

Piwnica Paryska/ Willa Ambasada od samego początku jest ambasadorem Bolesławca dla gości wielu krajów oraz Polski.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
14 maja 2014r. o 19:36
Nie jąkaj się pan, bo wiatr nie wieje.
Ja już wiem jakby te centra turystyczne w bolesławcu wyglądały. Mów pan, że chodzi o hotel klauna i za pieniądze z unii rozbudujecie działalność paryskiego pajaca, a nie mydlisz oczy pięknymi słówkami.
Pitolisz pan bez jakiegokolwiek sensu. Kiedyś jeszcze jako tako szanowałem pana w miarę. Na własnej skórze się jednak przekonałem, że pana słowa są tyle warte, co... Nie odpowiadasz pan na pytania, słomiany zapał pan masz. Doprowadziłeś pan chociaż jedną sprawę do końca, w której tak pan szczekał? Są jakieś wyniki, prócz wzbudzania ,,nieporozumień" między Bolesławianami?