Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jestem Europejczykiem
~FX niezalogowany
11 maja 2014r. o 21:56
Niedługo bycie dewiantem to będzie obowiązek. A posadanie normalnej (tzn kobieta i mężczyzna nie przetworzony) będzie karalne.
Obrady sejmu - dewianci, eurowizja - dewianci , coraz trudniej zobaczyć w TV normalnego człowieka.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~FX niezalogowany
11 maja 2014r. o 22:01
~George Orwell napisał(a): No nie jaki z Pana europejczyk ?w kapeluszu ? :) ,żeby być dzisiaj europejczykiem powinien Pan założyć perukę,ubrać sukienkę, ,klipsy na uszy ,pomalować oczy i usta i zapuścić brodę ,wtedy na pana zagłosuję :)

I jaszcze nażreć się hormonów i wszczepić na czole waginę
~FX niezalogowany
11 maja 2014r. o 22:04
~FX napisał(a): Niedługo bycie dewiantem to będzie obowiązek. A posiadanie normalnej rodziny (tzn. kobieta i mężczyzna nie przetworzony) będzie karalne.
Obrady sejmu - dewianci, eurowizja - dewianci , coraz trudniej zobaczyć w TV normalnego człowieka.

korekta
~zynio niezalogowany
11 maja 2014r. o 22:17
lepiej dla pana panie B. pozostać dobrym komediantem
niż zostać komicznym Europosłem
~ niezalogowany
11 maja 2014r. o 22:21
~FX napisał(a): Niedługo bycie dewiantem to będzie obowiązek. A posadanie normalnej (tzn kobieta i mężczyzna nie przetworzony) będzie karalne.

Nie oglądaj telewizorni - idź pobiegać.
~majętny Stef niezalogowany
11 maja 2014r. o 22:21
Co mówią dyrektywy europejskie o kwadratowych kołach w rowerze?
~ niezalogowany
11 maja 2014r. o 22:29
~pytam-katol napisał(a): zapoznał się z Pana biografią www.bogdannowak.eu i mam pytanie, ma Pan dzieci, rodzinę żonę ??

Pan Bogdan jak Europejczyk ba niczym gwiazda ma piękną młodą dziewczynę która mogła by być jego córką !!!!!
~endi niezalogowany
11 maja 2014r. o 22:41
:):):) - pan Bogdan Nowak europosłem ??? bez komentarza