Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jestem Europejczykiem
321
#kordek nieaktywny
23 maja 2014r. o 16:10
Pannazdzieckiem napisał(a):
~Prezes napisał(a): Po co to bicie piany w B-cu jest już po wyborach :wygrali Zdrojewski PO i Jackiewicz PiS.Zycze wszystkim wyborca dobrego humoru przy urnach wyborczych.

Dokładnie :) Ponieważ wybory są manipulowane ścierwomediami.
Konrad ładnie o tym mówi :

Ale ja osobiście pójdę na wybory , po raz pierwszy od dwunastu lat i zagłosuję na Nową Prawicę JKM , ponieważ nie jestem i.diotą.
Was Drodzy Bolecnauci , też do tego namawiam, a pamiętacie , jak namawiałem Was do bojkotu wyborów ? :D Tylko partyjny beton się nie zmienia :D

Miłego :)

Możesz już dzisiaj sprawdzić jak się popisała twoja NOWA PRAWICA w Bolesławcu niszcząc materiały wyborcze wszystkich pozostałych kandydatów. To dopiero przedsmak tego co nas czeka - ostrzegam już dziś.

Cezariusz Rudyk
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zdemotywowany niezalogowany
23 maja 2014r. o 16:22
Ostrzegać to się powinno przed pO. Patrzcie państwo jaka syrena alarmowa się uruchomiła ho ho. Że niby PałOwcom zależy na dobru obywateli.
~ niezalogowany
23 maja 2014r. o 16:26
Dokładnie, PO pokazało klasę i wystarczy. Żenada.
~zyb niezalogowany
23 maja 2014r. o 17:11
Dlaczego we wiodących mediach brak informacji o tym iż w Niemczech właśnie obniżono wiek emerytalny?
Odpowiedź oczywista - leming przypomniałby sobie ze u nas ktoś podwyższył...
~Rodzic niezalogowany
23 maja 2014r. o 20:05
Jak wisza portrety działaczy PO i PiS na scianach na slupach to dzieci się boia isc do zlobka i przedszkola chodzic.Zrobmy cos ,żeby być jedynym w Polsce miastem apolitycznym.
2900
#falco nieaktywny
23 maja 2014r. o 20:16
kiedyś miałem inne wyobrażenie o UE i na tym się skończyło...
już po roku przynależności do niej zmieniłem swoje zapatrywania na to wszystko a to przez nikogo innego jak polskich ''politykierów'' którzy włażąc w du...zachodowi zapomnieli komu w gruncie rzeczy mają służyć...
a powinni służyć nam,społeczeństwu ,Polakom i tej którą górnolotnie nazywają ''ojczyzną''
co robią?...nic a raczej wszystko by pognębić a wręcz upodlić naród :>
''naród'' który ich wybiera i dzięki któremu mogą tkwić przy ''korycie'
nadchodzą wybory...wybory tylko czego?... moim zdaniem tylko ''mniejszego lub większego zła''
nadal jesteście ''wyborcy'' tylko ''mięsem armatnim'' ale nic mi do tego jeśli sami tego chcecie i pędzicie do urn w odświętnych gajerkach ,pod krawatami jakby właśnie od tego zależało wasze lepsze jutro... ;)
pieprzenie bzdur że to od was zależy to lepsze jutro już samo w sobie podkreśla jaki stosunek do waszej inteligencji ma ''kasta rządząca''

nie potrafimy jako naród wyciągać wniosków z historii a ta ciągle się powtarza...chyba lubimy jak traktuje się nas jak bydło idące na rzez...

...kiedyś potrafił ten naród powiedzieć ''dosyć'' komunie a dzisiaj w swoim tchórzostwie tkwi pozwalając na podcinanie sobie gardła tępym nożem...''wolności i demokracji'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~mir.ko niezalogowany
23 maja 2014r. o 20:24
PO tyle pokazało że walczy o 1-sze miejsce. co najwyżej grozi jej 2-gie :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 maja 2014r. o 23:01
kordek napisał(a): ...
Możesz już dzisiaj sprawdzić jak się popisała twoja NOWA PRAWICA w Bolesławcu niszcząc materiały wyborcze wszystkich pozostałych kandydatów. To dopiero przedsmak tego co nas czeka - ostrzegam już dziś.

Co to ma być Kordek? Chcesz postraszyć mnie " kibolami" ? :D
Uważam , że Nowa Prawica , to jedyna polityczna siła na polskiej scenie , która jest w stanie zniszczyć po okrągłostołowy układ. A już deklaracja wystąpienia z eurokołchozu, mnie komunistę , chwyciła za serce.Dlatego taką decyzję podjąłem i jest to świadomy wybór dorosłego człowieka, ze sporym doświadczeniem i wiedzą . Jak słusznie Skornik zauważył , JKM za kilka lat całkowicie wycofa się z polityki , ale pozostawi młodych następców , którym już dzisiaj nie na rękę praca na zmywaku w Londynie , bądź budowanie niemieckich domów. Czas najwyższy , aby właśnie Ci młodzi myśleli patriotycznymi kategoriami.
Wy, niestety Kordek :) nie potraficie zarządzać Krajem , czas Was odsunąć od władzy. Mógłbym jeszcze kilka kwestii poruszyć ... ale zaraz cisza wyborcza :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza