Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jestem Europejczykiem
~mir.ko niezalogowany
23 maja 2014r. o 23:26
Pannazdzieckiem napisał(a):
Uważam , że Nowa Prawica , to jedyna polityczna siła na polskiej scenie , która jest w stanie zniszczyć po okrągłostołowy układ. A już deklaracja wystąpienia z eurokołchozu, mnie komunistę , chwyciła za serce.Dlatego taką decyzję podjąłem i jest to świadomy wybór dorosłego człowieka, ze sporym doświadczeniem i wiedzą .

Dobranoc :)

od wczoraj uważasz przyjacielu ? :) jeszcze można mówić chwile. też mógłbym PO na NP zamienić w godzine gdyby mnie coś drobnego przekonało... ale niestety dziś nie przekonuje. z mojej strony 5 głosów na PO. kto wie może za pare miesięcy czy rok sytuacja będzie inna. mówisz, że młodzi następcy. zobaczymy. wyzywanie od s...... w miare już się sprawdziło, o ile są bo póki co widze tylko 70latka na kanapie lub produkujacego się przy Olejnik. czas zacząć przedstawiać tych młodych. mam nadzieje że nastepne spoty NP zobaczymy bez cenzury w środku dnia. tego im życze i min. 20 %.

log out

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
23 maja 2014r. o 23:33
Pannazdzieckiem napisał(a): A już deklaracja wystąpienia z eurokołchozu, mnie komunistę , chwyciła za serce.

jaka deklaracja ? kanapowa ? pokaż mi to w programie. chodź lepiej na szluga
~prot niezalogowany
23 maja 2014r. o 23:38
Głosowanie na jakąkolwiek "kanapową" partyjkę to marnowanie głosów. Nie marnujmy głosów na lokalnych, "pożal się Boże" politykierków!
11445
PanM
24 maja 2014r. o 1:23
~prot napisał(a): Głosowanie na jakąkolwiek "kanapową" partyjkę to marnowanie głosów. Nie marnujmy głosów na lokalnych, "pożal się Boże" politykierków!

Głosuj na Boga i królową Polski .
Lecz , karm , broń przez zamodlenie.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~KaNaPowiec niezalogowany
24 maja 2014r. o 1:38
Lubie Pana Nowaka i prywatnie i politycznie również bym chętnie zagłosował, człowiek kumaty, obrotny z własną firmą, ale dlaczego poglądy tak skrajnie lewicowe, równośc wobec pedziów itp...
Niestety Nie, z pewnością kiedy przejdzie pan na prawą stronę i zacznie głosić "normalność" to jak najbardziej będzie Pan miał kilkanaście głosów z mojej strony.

Pozdrawiam
Kordi
~Fałszywy trop niezalogowany
24 maja 2014r. o 2:56
~KaNaPowiec napisał(a): Lubie Pana Nowaka i prywatnie i politycznie również bym chętnie zagłosował, człowiek kumaty, obrotny z własną firmą, ale dlaczego poglądy tak skrajnie lewicowe, równośc wobec pedziów itp...
Niestety Nie, z pewnością kiedy przejdzie pan na prawą stronę i zacznie głosić "normalność" to jak najbardziej będzie Pan miał kilkanaście głosów z mojej strony.

Pozdrawiam
Kordi
>

Znam Nowaka dobrze i nie wiem skąd Ty wykombinowałeś u niego lewicowość.To zdecydowany zwolennik wolnego rynku.
~Trzy warianty polityki niezalogowany
24 maja 2014r. o 9:04
1 / - Ci co chcą coś zbudować własną pracą

2 / - Ci co chcą budować państwowe za cudze

3 / - Ci co chcą zburzyć to co zrobili poprzedni

Każdy sam może dopisać nazwy partii do poszczególnych punktów.
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
24 maja 2014r. o 10:03
PanM napisał(a):
Głosuj na Boga i królową Polski .
Lecz , karm , broń przez zamodlenie.

Królowa jest jedna. To nie demokracja.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.