Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jestem Europejczykiem
~ niezalogowany
25 maja 2014r. o 20:11
A kto wymyślił ciszę i po co.Nie dajmy się zwariować .Już łykamy wszystko co tylko władza chce.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 maja 2014r. o 20:55
Osobiście , to ja nie wiem, kto to wymyślił , ale zaraz się skończy :D
Miliony widzów przed pudłem dla i.diotów oglądać będzie benificjentów , kobiety będą szlochać na myśl o nowych futrach , synowie o furach , a podfruwajki o następnych wyborach :D Jeszcze chwileczka , jeszcze momencik ... piątek z Pankracym właśnie się kręci :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2161
#fobiak nieaktywny
25 maja 2014r. o 20:59
~ napisał(a): A kto wymyślił ciszę i po co.Nie dajmy się zwariować .Już łykamy wszystko co tylko władza chce.

cisze wymyslil jakis wielki polak dla polaka bo on taki grzeczny i poslugujacy, ze az szkoda cos dla niego nie wymyslic,
w calej europie nikt jeszcze nie wpadl na podobny pomysl - tak mi opowiadala kolezanka z londynu
4335
25 maja 2014r. o 21:33
No to koniec kneblowania ciszą ... poezja się kłania :D

Jeszcze raz powtórzę : u sowietów był Komitet Centralny , u Niemców NSDAP , jedyna słuszna droga do przestrzeni życiowej. W eurokołchozie , który niewiele różni się od NSDAP, nowo wybrani dzisiaj europarlamentarzyści , g. ówno mają do gadania. Komisja Europejska , jest jak Komitet Centralny ZSRR , albo Socjaldemokraci NSDAP . Nazwijcie mnie małym Korwinkiem :D Wiwat Nowa Polska Prawica. Ja komunista, Wam to mówię :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
25 maja 2014r. o 21:41
Pannazdzieckiem napisał(a): No to koniec kneblowania ciszą ... poezja się kłania :D

. Ja komunista, Wam to mówię :)

?? Witaj samozwańczy "komunisto" :D A na czyja cześć wznosisz te dytyramby?
proponuję - poczekaj kwartał chociaż...wtedy wydaj swój osąd.

Zobacz jak niska frekwencja , aż żal d--ę ściska :> Społeczeństwo(większość) nie udzieliło mandatu tym , którzy się "tam" znaleźli...To nie przedstawiciele większości Polaków... :>
10114
#alter nieaktywny
25 maja 2014r. o 21:46
Pannazdzieckiem napisał(a):
W eurokołchozie , który niewiele różni się od NSDAP, nowo wybrani dzisiaj europarlamentarzyści , g. ówno mają do gadania. Komisja Europejska , jest jak Komitet Centralny ZSRR , albo Socjaldemokraci NSDAP . Nazwijcie mnie małym Korwinkiem :D Wiwat Nowa Polska Prawica. Ja komunista, Wam to mówię :)

Bredzisz, totalne głupoty wypisujesz. I kolejne durne dziecinne wiwaty, jak za komuny. Skrzywienie emocjonalne? Niedawno wiwatowałeś Putinowi :D

Dopisane 25.05.2014r. o godz. 21:46:

PanM napisał(a):

Masz PanM teraz dylemat :) A należało nasłuchiwać tych, którzy tracili czas na konstruktywną krytykę. Więcej szacunku życzę dla wyborców :P

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
25 maja 2014r. o 22:32
alter napisał(a):

Bredzisz, totalne głupoty wypisujesz. I kolejne durne dziecinne wiwaty, jak za komuny. Skrzywienie emocjonalne? Niedawno wiwatowałeś Putinowi :D

Do dzisiaj Putinowi kibicuję , tchórzliwy pustaku. Jeśli potrafisz czytać Agencie Mossadu, zalecam Ci , ten artykuł. Ekonomiczny Czytelniku :

http://independenttrader.pl/229,rosyjski_front_antydolarowy.html

Kurcze , jak ja nie cierpię fałszywych patriotów

Dobranoc :)

Nawiasem : cóż bym bez Ciebie zrobił Szatanie ... z siódmej klasy :*

Dobrej nocy Ci życzę :)

Zastosowana autokorekta

10114
#alter nieaktywny
25 maja 2014r. o 22:40
Pannazdzieckiem napisał(a):
tchórzliwy pustaku

Agencie Mossadu

jak ja nie cierpię fałszywych patriotów

Szatanie ... z siódmej klasy :*

Bredzisz, lecz się.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza