skorn napisał(a):~Fałszywy trop napisał(a): Znam Nowaka dobrze i nie wiem skąd Ty wykombinowałeś u niego lewicowość.To zdecydowany zwolennik wolnego rynku.
W kwestiach społeczno-obyczajowych jest raczej lewicowy. Artyści tak mają.
skorn napisał(a): Eurokołchoz też jest lewicowy.Proszę o zachowanie ciszy wyborczej.O godz.21.00 spotykamy się w PIWNICY PARYSKIEJ.Na podsumowaniu i gratulowaniu naszym wybranca.!!
~ napisał(a):skorn napisał(a): Eurokołchoz też jest lewicowy.Proszę o zachowanie ciszy wyborczej.O godz.21.00 spotykamy się w PIWNICY PARYSKIEJ.Na podsumowaniu i gratulowaniu naszym wybranca.!!
fobiak napisał(a):Naszym to znaczy z naszego miasta.Prosze Pana ,panska dociekliwość przekracza wszelkie granice, nie wiem skad się bierze.Jak Pan będzie szedł glosowac niech Pan po drodze nie zrywa plakatow.Wszystko jest monitorowane a i jakies promile będzie można u Pana znaleźć,Panie Wyborco!~ napisał(a):skorn napisał(a): Eurokołchoz też jest lewicowy.Proszę o zachowanie ciszy wyborczej.O godz.21.00 spotykamy się w PIWNICY PARYSKIEJ.Na podsumowaniu i gratulowaniu naszym wybranca.!!
waszym to znaczy kogo? temu co zneca sie nad kotami?
fobiak napisał(a): no nie, to, to juz jest przekupstwo, za promile to ja swojego glosu nie sprzedamProszę Pana Plakaty umieszcza się dla wyborców ,ale niektórzy nie wiedza otym ,i biora się od razu za sprzątanie wyborcze.
jeszcze stac mnie na wlasne promile za wlasne a na krzywy ryj tez juz sie nie zalapuje
~ napisał(a): Proszę Pana Plakaty umieszcza się dla wyborców ,ale niektórzy nie wiedza otym ,i biora się od razu za sprzątanie wyborcze.
~ napisał(a):skorn napisał(a): Eurokołchoz też jest lewicowy.Proszę o zachowanie ciszy wyborczej.O godz.21.00 spotykamy się w PIWNICY PARYSKIEJ.Na podsumowaniu i gratulowaniu naszym wybranca.!!