Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jestem Europejczykiem
2161
#fobiak nieaktywny
25 maja 2014r. o 14:57
skorn napisał(a):
~Fałszywy trop napisał(a): Znam Nowaka dobrze i nie wiem skąd Ty wykombinowałeś u niego lewicowość.To zdecydowany zwolennik wolnego rynku.

W kwestiach społeczno-obyczajowych jest raczej lewicowy. Artyści tak mają.

lewicowosc bogusia pewnie zauwazyles w tym, ze jego pracownicy zarabiaja tyle smo co on i pracuja tyle samo co on

nie slyszalem, aby bogus robil wszystko w czynie spolecznym

to gdzie ta lewicowosc
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 maja 2014r. o 15:00
skorn napisał(a): Eurokołchoz też jest lewicowy.
Proszę o zachowanie ciszy wyborczej.O godz.21.00 spotykamy się w PIWNICY PARYSKIEJ.Na podsumowaniu i gratulowaniu naszym wybranca.!!
2161
#fobiak nieaktywny
25 maja 2014r. o 15:05
~ napisał(a):
Proszę o zachowanie ciszy wyborczej.O godz.21.00 spotykamy się w PIWNICY PARYSKIEJ.Na podsumowaniu i gratulowaniu naszym wybranca.!!

waszym to znaczy kogo? temu co zneca sie nad kotami?
~ niezalogowany
25 maja 2014r. o 15:12
fobiak napisał(a):
~ napisał(a):

waszym to znaczy kogo? temu co zneca sie nad kotami?
Naszym to znaczy z naszego miasta.Prosze Pana ,panska dociekliwość przekracza wszelkie granice, nie wiem skad się bierze.Jak Pan będzie szedł glosowac niech Pan po drodze nie zrywa plakatow.Wszystko jest monitorowane a i jakies promile będzie można u Pana znaleźć,Panie Wyborco!
2161
#fobiak nieaktywny
25 maja 2014r. o 15:20
no nie, to, to juz jest przekupstwo, za promile to ja swojego glosu nie sprzedam
jeszcze stac mnie na wlasne promile za wlasne a na krzywy ryj tez juz sie nie zalapuje
~ niezalogowany
25 maja 2014r. o 15:28
fobiak napisał(a): no nie, to, to juz jest przekupstwo, za promile to ja swojego glosu nie sprzedam
jeszcze stac mnie na wlasne promile za wlasne a na krzywy ryj tez juz sie nie zalapuje
Proszę Pana Plakaty umieszcza się dla wyborców ,ale niektórzy nie wiedza otym ,i biora się od razu za sprzątanie wyborcze.
2161
#fobiak nieaktywny
25 maja 2014r. o 15:37
~ napisał(a): Proszę Pana Plakaty umieszcza się dla wyborców ,ale niektórzy nie wiedza otym ,i biora się od razu za sprzątanie wyborcze.

z pewnoscia robia to jacys artysci bo oni wiedza co ladne a co szpeci miasto i albo je dopracowywuja albo usuwaja
a nasz wyborca chce chleba a nie plakatu bo plakatem sie nie naje
~mir.ko niezalogowany
25 maja 2014r. o 19:01
~ napisał(a):

to tez zlamanie ciszy :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza