Wyrazy współczucia dla męża i dzieci,choć nie znałem osobiście Sp.Agnieszki to tez zaangażowałem się w zbiórkę pieniążków na jej leczenie.Sam kiedyś straciłem żonę z tego samego powodu i też w takim młodym wieku zostałem z synem niepełnoletnim,ale tu prośba do rodziny Agnieszki i jej męża do bliskich znajomych tej cierpiącej rodziny nie zapomnijcie zaraz o tej tragedii,nie zostawcie tej rodziny samej sobie-bo każdy ma też swoje ważne sprawy,nie trzeba pieniążków,ale sama obecność przy tej rodzinie jest wsparciem,natomiast panu życzę wytrwałości w cierpieniu i proszę pomyśleć o dzieciach one dają sens do dalszego życia,a w tej wytrwałości życzę panu aby pan osiągnął sukces i spełnił się jako ojciec i matka.Mnie się to udało czego i panu życzę z całego serca.
W takich sytuacjach można zadać pytanie gdzie jest BÓG ? Ludzie się starają żeby pomóc , każdy się modli żeby tylko człowiek wyzdrowiał. Ja się pytam dlaczego jest taka niesprawiedliwość??Jest wielu bandziorów i morderców na tym naszym świecie , ale ich jakoś śmierć nie chce zabrać. Bardzo jest mi przykro :(
Myślę sobie ile mi jeszcze zostało dni życia , bo choć człowiek młody to nie wiadomo co może go spotkać. :| :/ :>