Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Janusz Latoch wyjaśnia
~z ryb to tylko kurczak niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 14:47
za basenami zbiornik całkiem zarósł chastami
powód
nie ma ryb bo wszystkie złowione a zarybianie to fikcja
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~majętny Stef niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 15:18
Jeżeli zechce mi się złapać ślimaka to muszę mieć kartę wędkarską?
Ślimak to ryba.
~Moczykij niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 17:21
~Wedkarz napisał(a): Ja regulaminy cwaniaku dobrze znam ,lepiej niż myślisz.Swoje smieci po sobie sprzątam i zabieram.A wy za cos pieniądze bierzecie.Po innych sprzatac nie zamierzam od tego jesteście wy.Niech twoi kolesie zamieszcza informacje .Kiedy lowiska były zarybiane i za jaka kwote.Cala wasza dzialalnosc to fikcja...

I tu się bracie mylisz. Każdy wędkarz ma obowiązek posprzątać wokół miejsca w którym łowi, czy to są twoje śmieci, czy ktoś inny nabałaganił.
Czy Ci się to podoba czy nie, masz OBOWIĄZEK pozabierać ze sobą wszystkie śmieci i mam nadzieję, że straż rybacka wkońcu będzie ten przepis egzekwować...
~wkc niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 18:25
Jeśli sprawdzicie jeziora w naszym kraju to zobaczycie ,że jeziora są dla ludzi .Ośrodki i miasta wręcz zachęcają do przyjazdu a przy okazji korzystania z okolicznej przyrody i jeszcze na tym zarabiają . Dlaczego piękne jeziora wokoło Bolesławca są tylko dla wędkarzy ? . To jakaś paranoja .
~jaco niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 19:24
Jak jestes taki mądry to wez odpowiedzialność za te jeziora w bolesławcu , robi to tylko pzw , i dlatego jest zakaz biwakowania , niech miasto sie tym zainteresuje i zadba oto zeby moznabyło biwakowac. jak by nie pzw, to nie było by nic tylko moczary. Wszyscy jestescie dobrzy, pojechac nad wode i nasmiecic, a sprzątac ma pzw.
~jaco niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 19:26
~majętny Stef napisał(a): Jeżeli zechce mi się złapać ślimaka to muszę mieć kartę wędkarską?
Ślimak to ryba.
nie jak jesz slimaki to smacznego. na to nie musisz miec karty. raczej żółte papiery :)
~ niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 19:28
~Wedkarz napisał(a): Ja regulaminy cwaniaku dobrze znam ,lepiej niż myślisz.Swoje smieci po sobie sprzątam i zabieram.A wy za cos pieniądze bierzecie.Po innych sprzatac nie zamierzam od tego jesteście wy.Niech twoi kolesie zamieszcza informacje .Kiedy lowiska były zarybiane i za jaka kwote.Cala wasza dzialalnosc to fikcja...
panie wędkarzu , przez takich wędkarzy jak pan , na zbiornikach jest brud. Ja przychodząc na łowisko , lubie sobie je najpierw posprzątać, bo nie tylko wędkarz tam nasmiećił. A tak wogule kto ci dał karte wędkarską. Pierwszym pytaniem na egzaminie jest , co powinien zrobic wędkarz przychodząc na stanowisko . myslę ze nie wpadniesz nigdy na to. Wędkowanie to nie tylko połów ryb, ale obcowanie z przyrodą i dbanie o nią. Zachowując sie tak jak ty to robisz swiadczy o tym jak płytkim jestes człowiekiem. Nikogo nie obchodzi skąd i jakie masz spławiki , prawdopodobnie gdybyś przyłożył rękę do zadbania o akwen co jest twoim obowiązkiem , nie straciłbys tych spławików. Ale poco. płacisz marne 200 zł opłaty i myslisz ze cie będą podcierać . tyle w temacie i pozdrawiam. naucz sie nie oglądac na innych , to bedzie ci lżej. :)
~Moczykij niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 20:37
Gdyby była opcja Lubię to !!! Podpisuję się oboma rękami...

Zmoderowano 01.06.2014 godz.20:47 - powód: topposting (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia