Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Wolnej Polski
10114
#alter nieaktywny
10 czerwca 2014r. o 23:28
Pannazdzieckiem napisał(a):

Majaczysz? Przecież jak dotychczas kreujesz się za nadwornego antysemitę bolec. info. Hipokryzja ma swoje granicę :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
10 czerwca 2014r. o 23:31
Nie mam natury pieniacza ani nienawistnika.
Dostosuję się do każdej okoliczności.
Nie obrażam i sam nie czuję się obrażony .Po prostu zadziałała tu ZASADA" KARAFKI LA FONTAINE'A " .Każdy problem postrzega po swojemu.

Proszę tu napisać co dalej i ja to zaakceptuję.

Pozdrawiam bez urazy.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 czerwca 2014r. o 23:42
PanM napisał(a): ...

Proszę tu napisać co dalej i ja to zaakceptuję.

Pozdrawiam bez urazy.

Jeszcze raz proponuję spotkanie w sześć oczu Przemo :)
Myślę , że My, Polacy potrafimy znaleźć drogę porozumienia :)
To znaczy , Wy dwaj :) Ja tylko się będę przyglądał , czy który za kosę nie chwyci :D Służę rolą negocjatora , idąc za Mistrzem.

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
10 czerwca 2014r. o 23:51
Pannazdzieckiem napisał(a):
Jeszcze raz proponuję spotkanie w sześć oczu Przemo :)
Myślę , że My, Polacy potrafimy znaleźć drogę porozumienia :)
To znaczy , Wy dwaj :) Ja tylko się będę przyglądał , czy który za kosę nie chwyci :D Służę rolą negocjatora , idąc za Mistrzem.

Człowieczku marny, ale kim ty jesteś? W sześć oczu? hehehe... negocjator za dychę?! hehehe

nie warto się nawet logować dla takich bzdur :)
~Fakt niezalogowany
11 czerwca 2014r. o 9:03
No i stało się .
Skromny nie rzucający się w oczy były Pan Poseł nagle wypłynął na powierzchnię .

Dobry początek kampanii wyborczej w obronie po pierwsze mieszkańców.
~do PanaM niezalogowany
11 czerwca 2014r. o 12:36
Najlepiej bybylo ,gdyby PanM całkowicie się wyniosl z B-ca i nie wprowadzal ludzi w blad swoja demagogia.Publikuje pan nieprawdziwe informacje i opinie o ludziach,ktorych pan wogole nie zna.Konfrontuje się pan z jakims Fobiakiem.ktory ledwo skonczyl zawodowke,ktory o niczym nie ma zielonego pojęcia.Z pana kpi i całkowicie pana osmiesza.Chyba ,ze obaj macie spolke i tgrzepiecie z tego kase.To wtedy zmienia postac rzeczy.
2161
#fobiak nieaktywny
11 czerwca 2014r. o 12:50
~do PanaM napisał(a): Konfrontuje się pan z jakims Fobiakiem.ktory ledwo skonczyl zawodowke,

dyskryminujesz mnie dlatego, ze skonczylem ledwo zawodowke?
bolek tez po zawodowce.
~Fakt niezalogowany
11 czerwca 2014r. o 14:33
~do PanaM napisał(a): Najlepiej bybylo ,gdyby PanM całkowicie się wyniosl z B-ca i nie wprowadzal ludzi w blad swoja demagogia.Publikuje pan nieprawdziwe informacje i opinie o ludziach,ktorych pan wogole nie zna.Konfrontuje się pan z jakims Fobiakiem.ktory ledwo skonczyl zawodowke,ktory o niczym nie ma zielonego pojęcia.Z pana kpi i całkowicie pana osmiesza.Chyba ,ze obaj macie spolke i tgrzepiecie z tego kase.To wtedy zmienia postac rzeczy.

Dla kogo było by najlepiej ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza