Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Wolnej Polski
11445
PanM
13 czerwca 2014r. o 19:22
Panie Kisiliczyk , dlaczego uważa Pan że ja podkulę ogon pod siebie i dam się zastraszyć.
Wierzę że sądy w Polsce są niezawisłe .A Pan już fetuje wyrok.

Nawet gdyby nie wiem co się stało zdania nie zmienię .
Napisał Pan na mnie donos do KC PZPR i to jest prawda.A wystarczyło zejść na dół i zapytać o przyczyny nie zrealizowania usługi naprawy grzejnika w Pana mieszkaniu.
Pan wybrał inną drogę.Już w czasie pierwszej rozmowy próbował Pan na mnie wymusić obsłużenie Pana poza kolejnością.

Pozdrawiam I gratuluję sukcesów w życiu zawodowym.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~marek niezalogowany
13 czerwca 2014r. o 20:35
jakią te 25lat zrobiło luke w pamięci. Nie pamiętamy co robiliśmy za młodu, prawda????
~marek niezalogowany
14 czerwca 2014r. o 13:46
Panie Przemku chyba wiem o co chodzi .Byłem wtedy Pana podwładnym.Brawo.
~adwokat niezalogowany
14 czerwca 2014r. o 22:57
Dobrze, że Kisilijczyk podaje do sądu Moszczyńskiego bo teraz będzie musiał tam się pojawiać częściej. Wiszą nad Panem Panie były Pośle czarne Chmury. Co zrobić taka karma !
3306
#Anonim3306 nieaktywny
14 czerwca 2014r. o 22:59
NIESAMOWITE :D :D
~Błont niezalogowany
15 czerwca 2014r. o 5:29
Lepiej robić błędy w pisaniu niż w czynach.
2161
#fobiak nieaktywny
15 czerwca 2014r. o 12:50
nie ma takiego pojecia w jezyku polskim, neologizm spolszczony wprowadzony za pomoca internetu moze oznaczac swietowanie z francuskiego jak i natluszczanie z niemieckiego. mozna od razu przejac wszystkie wyrazy pochodzenia obcego i popisywac sie modernistycznie szajsowaniem, fikowaniem lamorowaniem itp.
w grach wszystko jest dopuszczalne.
11445
PanM
15 czerwca 2014r. o 17:55
Cytuję " Wiem że nie wszystko się udało jak byśmy chcieli , ale postęp jest ogromny, wystarczy popatrzeć na nasz Bolesławiec .... "

No tak , wystarczy popatrzeć na Wasz Bolesławiec.
A jak się popatrzy na Bolesławian to nie wygląda już tak różowo.Brak pracy , wyludnienie , jedne z najwyższych podatków , lawinowo rosnące ceny usług komunalnych , fiskalizm ukryty pod wszelkimi możliwymi formami.Przerost zatrudnienia administracji .Inwestycje przynoszące pracę urzędnikom a długi mieszkańcom.Wyniki szkół państwowych na tle prywatnej żenujące.

" ale postęp jest ogromny , wystarczy popatrzeć na nasz Bolesławiec "

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.