Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Za co kochamy sąsiadów?

~majętny Stef niezalogowany
18 czerwca 2014r. o 15:36
Za to że chodzą bez majtek i nie zasłaniają zasłon
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 czerwca 2014r. o 18:25
Młodszych sąsiadów z wyższego piętra kochamy za jazdę na hulajnodze po mieszkaniu, a starszych za to, że na to pozwalają ;)
~mimi niezalogowany
18 czerwca 2014r. o 21:09
A ja lubię moich sąsiadów za to że sa i jest z kim pogadać na ławeczce przed blokiem, i za to że jak pada deszcz a ja jestem w pracy to mi pranie ściągną. Za to że czasami 5 minut dziecka przypilnują, też staram się pomagać sąsiadom jak mogę. Mam tylko jedną sąsiadkę - tej się lubić nie da - zarządca jak ją widzi to drgawek dostaje a w UM też ją znają. No ale jak to mówią w każdej klatce ktoś taki musi być
~ niezalogowany
18 czerwca 2014r. o 21:39
....za to ,że traktują swoje mieszkanie jak meczet , zostawiają śmierdzące , brudne obuwie przed drzwiami na klatce schodowej... :|
~ niezalogowany
18 czerwca 2014r. o 21:45
Za to ze sa na dobre i złe,ze mogę na nich liczyć,ze mam gdzie zostawic klucze,ze sąsiad naprawi jak coś szwankuje,ze mam z kim wypic kawę i mile spędzic czas.Zyjemy w zgodzie od wielu lat.
~ niezalogowany
18 czerwca 2014r. o 21:51
oj,z saisadami dobrze jest dopoki nie wiedza za duzo a juz nie daj Boze cos wspolnie sie robi i ma to jeszcze zwiazek z pieniedzmi.Wtedy wychodzi jak bardzo czlowiek czlowiekowi wilkiem.SMUTNE!:(
5653
#poldek nieaktywny
18 czerwca 2014r. o 22:46
Wiecie co niema to jak wolnoć Tomku w własnym domku to jest to.Kiedyś też się męczyłem i wszystkim w mieście współczuję . :] :] .
~ niezalogowany
18 czerwca 2014r. o 22:50
poldek napisał(a): Wiecie co niema to jak wolnoć Tomku w własnym domku to jest to.Kiedyś też się męczyłem i wszystkim w mieście współczuję . :] :] .

Otóż to. Ja lubię moich sąsiadów,mieszkamy w odpowiedniej od siebie odległości ,aby sie lubić,każdy ma swoje podwórko i swój teren,to i lubić się łatwiej,niema to jak własna chałupa. ;) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza